Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Στόχος η τετράδα!»

«Στόχος η τετράδα!»

0
mosxos merkouris
Dodekanisos

Την πρώτη τετράδα έβαλε ως στόχο για την φετινή σεζόν ο παίκτης – προπονητής (μαζί με τον Κυριάκο Σακελλάρη) του ΑΣ Τήλος Μερκούρης Μόσχου σε δηλώσεις που παραχώρησε στο news12 sports. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία έως τώρα αλλά και για τις ευκαιρίες που θέλει ο σύλλογος να δώσει στα νεαρά παιδιά που διαθέτει. Αναλυτικά:
Για την έως τώρα πορεία του συλλόγου:
Τα τελευταία 2 χρόνια στο σωματείο έχει γίνει μια μεγαλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Μαζι με τον Κυριάκο Σακελλάρη κάνουμε, θέλω να πιστεύω μια καλή προσπάθεια και αυτό φαίνεται από την πορεία της ομάδα μας. Ακόμα έχουμε την τύχη να έχουμε στο σύλλογο έναν γυμναστή ποδοσφαίρου τον κ. Παναγιώτη Κατωπόδη ο οποίος μένει στην Τήλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έχει ενταχθεί και αυτός στο team και η βοήθειά του είναι πάρα πολύ σημαντική. Επίσης διαθέτουμε ένα πολύ καλό επιθετικό τον Ηρακλή Σακελλάρη που είναι έως τώρα και πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ και ο 15χρονος Αγκόλλι είναι ένας αρκετά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που διαθέτουμε στο ρόστερ. Στόχος από εδώ και πέρα είναι να πάρουν ακόμα περισσότερα νεαρά παιδιά χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και το κύπελλο που κάνουμε επίσης εξαιρετική πορεία».
Για τον στόχο του ΑΣ Τήλος πρόσθεσε:
«Ο στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που πέρσι βγήκαμε στην 5η θέση ο στόχος φέτος είναι ένα σκαλοπατάκι παραπάνω δηλαδή η πρώτη τετράδα. Ακόμα ένα σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη νεαρών παικτών. Στις ακαδημίες μας διαθέτουμε 30 παιδιά και σιγά σιγά ανάλογα με τις ηλικίες τους θα τους δίνονται οι ευκαιρίες τους και στην πρώτη ομάδα διότι αυτά είναι το μέλλον. Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία, χαρά και αξιοπρέπεια».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments