Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στους πέντε άνεμους…

Στους πέντε άνεμους…

0
orfeas foivos
Dodekanisos

Εύκολο απόγευμα πέρασε σήμερα ο Φοίβος ο οποίος σκόρπισε
στους πέντε ανέμους τον Ορφέα τον οποίο και κέρδισε με 5 – 0. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τους τρεις βαθμούς από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο σημείωσαν τέσσερα τέρματα.
Τα γκολ
Μόλις στο 7’ ο Δελαπόρτας έκανε κάθετη πάσα στον Μαθιό και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 13’ ο Δελαπόρτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζιβίλογλου με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 2.
Στο 20’ ο Καργάκος «έπαιξε» τη μπάλα με το χέρι στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μαθιός ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.
Στο 33’ ο Δελαπόρτας και πάλι «έβγαλε» μια πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Ορφανίδη. Αυτός απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 0 – 4.
Στο 58’ από μπαλιά του Ορφανίδη αυτή τη φορά, ο Μαθιός πήρε τη μπάλα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 5.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 35’ ο Νίκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ανέλαβε να εκτελέσει ο «παθών» αλλά ο Λουτριώτης κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα και να κρατήσει έτσι ανέπαφη την εστία του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Πλακογιάννης (Καραγιάννης, Κοσκινάς).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Ιωάννου, Αδάμος Μενίκος, Τόσκα (60’ Τζαβάρας), Καργάκος (30’ Γκρέμσι), Ροδίτης, Νίκας, Κιάρρι (76’ Τσιμπούκας), Τσαγγάρης, Γιακιτζής
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Μπιλιάς, Αξιώτης (Αθανασίου), Δελαπόρτας, Λαμάϊ, Τζιβίλογλου, Τζαφέρης, Θεοσοδίου (56’ Κιούρλιος), Καρίκης, Μαθιός (60’ Κουδούνης), Ορφανίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments