Αρχική Αθλητικά νέα Στον τελικό του μήκους προκρίθηκε ο εκπληκτικός Τεντόγλου

Στον τελικό του μήκους προκρίθηκε ο εκπληκτικός Τεντόγλου

0
Dodekanisos

Ο εκπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε μόλις ένα άλμα στα 8.22μ. ώστε να προκριθεί στον τελικό του μήκους. Ο τελικός στο άθλημα του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων, θα διεξαχθεί την Δευτέρα (2/8).

Ο Έλληνας αθλητής έκανε στην πρώτη του προσπάθεια 8.22μ και πέρασε το όριο των 8.15μ. Ο 23χρονος αθλητής θα αγωνιστεί στον τελικό του μήκους την Δευτέρα (2/8) με φόντο ένα μετάλλιο. Αυτός είναι και ο στόχος του όπως δήλωσε. 

Η προσπάθεια του Τεντόγλου

«Θέλω ένα μετάλλιο, δεν με ενδιαφέρει τι χρώμα θα έχει»

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: 

«Ήθελα να κάνω ένα ασφαλές άλμα και να μην κουραστώ. Δεν έτρεξα πολύ γρήγορα. Ήταν ένα καλό αλματάκι και προκρίθηκα. Ο τελικός είναι άλλος αγώνας και θα μπω διαφορετικά.

Το γόνατο δεν πόνεσε, ίσως πονέσει λίγο το βράδυ αλλά στον αγώνα θα είμαι καλά. Μπορώ και εγώ να κάνω το 8.50 του Ετσεβαρία. θα είναι μάχη. Δεν ξέρω αν θα είναι στην πρώτη προσπάθεια, αλλά μπορώ να το κάνω. Θα είμαι ευχαριστημένος με μετάλλιο, δεν με ενδιαφέρει τι χρώμα θα είναι. Ο στόχος μου αυτός είναι», τόνισε.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments