Αρχική Αθλητικά νέα Στον τελικό η Νίκη Ρόδου

Στον τελικό η Νίκη Ρόδου

0
Dodekanisos

Το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης του Προπαιδικού Πρωταθλήματος πήρε η Νίκη Ρόδου καθώς σήμερα το απόγευμα νίκησε με 6-0 τον Ευκλή Σορωνής. Το παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο συγκέντρωσε ικανοποιητικό αριθμό φιλάθλων στην εξέδρα, οι οποίοι ικανοποιήθηκαν από την απόδοση των παιδιών και των δύο ομάδων.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές κατέθεσαν την ψυχή τους για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και μέχρι ενός σημείου τα κατάφεραν αρκετά καλά, ενώ με τις συλλογικές και ατομικές ενέργειες τους κατά διαστήματα έδειξαν την πειθαρχία που έχουν στον αγώνα αλλά παράλληλα φανέρωσαν και το ταλέντο που διαθέτουν στις ατομικές προσπάθειες.

Το ματς ξεκίνησε με τον Ευκλή να παίρνει την πρωτοβουλία και να προσπαθεί για το γκολ αλλά δεν έβγαιναν οι τελικές ενέργειες, όμως η Νίκη Ρόδου ισορρόπησε στην συνέχεια και μάλιστα κατάφερε να πετύχει το 1-0 με ασύλληπτο αριστερό σουτ του Σαββάκη, ενώ παράλληλα απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το δεύτερο ημίχρονο.

Μετά τα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι τυπικά γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-0 με σουτ από κοντά του Βάκο. Οι παίκτες του Θεόδωρου Παπαβασικλείου προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η Νίκη πέτυχε το 3-0 με σουτ του Σαββάκη. Οι παίκτες του Μιχάλη Βιτζηλαίου απέκτησαν πλέον το πλεονέκτημα στο ματς και ο Ζούμπης με σουτ έκανε το 4-0.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων καθώς ο Σαββάκης με ακόμα δύο γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 6-0 και έκανε τέσσερα τα προσωπικά του γκολ.

Διαιτησία: Τσέτσος
ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ: Χαλίλη, Μετσάι, Χύσα, Σίνα, Σαββάκης, Ζόγκας, Μανίκαρος, Ζούμπης, Λαμπίδης. Επίσης έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Βάκο, Κονόμι
ΕΥΚΛΗΣ: Λασκαρής, Σταυρουλάκης, Πεταυράκης,Τονέκου, Γιωργαλής Ι., Γεωργαλλής Ευαγ., Καραγιάννης Μιχ., Τούτσης, Πιπέρης. Επίσης έπαιξαν και οι Χατζηκυριαζής, Μπάλλα, Xhika, Γκαρής, Παυλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments