Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Στον ημιτελικό η μικτή Κ14 της ΕΠΣΔ

Στον ημιτελικό η μικτή Κ14 της ΕΠΣΔ

0

Νέα νίκη για τη Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣΔ. Αυτή τη φορά, η Δωδεκανησιακή ομάδα επικράτησε με 5 – 1 της ΕΠΣ Χαλκιδικής στη Ρόδο (Ενωσιακό γήπεδο ΔΑΚ “Καλλιπάτειρα), και έτσι θα δώσει το παρών και στον ημιτελικό της διοργάνωσης, όπου θα παίξει απέναντι στην Μικτή Αθηνών σε ουδέτερο γήπεδο. Το σκορ άνοιξε ο Νικολάου στο 18’ ενώ ο ίδιος παίκτης, στο 27’ κατάφερε να στείλει και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0. Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με τον Τσαιλή αλλά η συνέχεια ανήκε στη Μικτή μας. Στο 51’ ο Σώνος έκανε το 3 – 1 ενώ στο 60’ ο Κρητικός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1. Ο Σώνος στο 75’ διαμόιρφωσε το τελικό 5 – 1, «σφραγίζοντας» την πρόκριση της Δωδεκανησιακής ομάδας στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυριακής (Χονδρού, Κασιώτης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ε.Π.Σ.Δ: Πλάτσης (78’ Ζήκας), Μάκρας, Σαρηγιάννης, Κωστομοίρης, Χόνδρος (16’ λ.τ. Μανωλάκης), Αμπελάς, Χιώτης, Νικολάου, Κρητικός (78’ Τρέπας), Ισκάς (78’ Δημητριάδης), Κυριόπουλος (51’ λ.τ. Σώνο).
Ε.Π.Σ.Χ: Κιοπελεκόπουλος, Νεοφώτιστος (70’ Καρατζιοβαλής), Μακρής (70’ Τάπαλης), Τερτίρογλου, Ψευτογιώργος, Μπαλτζής (70’ Γαβρικούδης), Παπασαραφιανός, Τσαλκιτζής, Μανώλης (77’ Μπούλης), Τσιαλής, Κεφαλάς (77’ Ταραζάς).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments