Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στον Ιάλυσο μετά από δυο χρόνια ο Μπάρδης

Στον Ιάλυσο μετά από δυο χρόνια ο Μπάρδης

0
Dodekanisos
Στον Ιάλυσο επιστρέφει μετά από δυο χρόνια ο Δημήτρης Μπάρδης. Ο παίκτης προστέθηκε στο δυναμικό της ομάδας και αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση. Αναλυτικά:
“Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρόνου μέσου Δημήτρη Μπάρδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει με την φανέλα του Ιάλυσου. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την φανέλα της Μακάμπι Αχί Ναζαρέτ και στην Super League Αλβανίας με την φανέλα της EGNATIA”.
 
Αποδέσμευση Παγκράτη
«Το Δ.Σ του Γ.Α.Σ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παγκράτη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».
 
Συγχαρητήρια στον Διακοφώτη
Το Δ.Σ.του Γ.Α.Σ Ιάλυσος συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο οφείλει πολλά στον Παναγιώτη Διακοφώτη και η επιλογή του αποτελεί μια ακόμα απόδειξη -επιβράβευση για το πετυχημένο έργο του.
 
 
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments