Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στον Ιάλυσο ο Αλιατίδης!

Στον Ιάλυσο ο Αλιατίδης!

1
aliatidis
Dodekanisos

Στον Ιάλυσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μανώλης Αλιατίδης. Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη που μέχρι και πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση των «ερυθροκίτρινων» αναφέρει:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Αλιατίδη. Ο Mανώλης είναι γεννημένος στις 05/02/1995, έχει ύψος 1,85 μ και αγωνίζεται ως αμυντικός . Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα u-20 της Βέροιας και το 2013 αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με την ομάδα της Κοζάνης όπου έμεινε μέχρι και το 2015. Εκεί αν και σε νεαρή ηλικία έκανε 2 γεμάτες ποδοσφαιρικές σεζόν με 26 συμμετοχές την πρώτη χρονιά και 27 την επόμενη. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για την Β Εθνική κατηγορία και τον Απόλλων Σμύρνης. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας Μ.
Κωστας Μ.
7 years ago

Που ειναι ολοι αυτοι που κοπτονται για τα Ροδιτικα (και Δωδεκανησιακα) ταλεντα; Που ειναι ΕΙΔΙΚΑ οι παραγοντισκοι που μιλανε για Ροδιτικες ομαδες και αναπτυξη του Ροδιτικου ποδοσφαιρου; Ενα πραγμα θα σας πω: Ειστε @@@@@@@ και τιποτα αλλο! Κανετε παιχνιδια Αθηναιων -και οχι μονο- μανατζερς, προκειμενου να τσεπωσετε ποσοστα απο τις μεταγραφες! ΕΙστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ κι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το Ροδιτικο -Δωδεκανησιακο- ποδοσφαιρο! Ολοι σας!!! Στροφη στο τοπικο ΚΑΙ ΜΟΝΟ ποδοσφαιρο! Χιλλιες φορες στην Β’ κατηγορια Δωδεκανησου ρε!!! Ουτε για φρυσιμο δεν ειστε!!!