Αρχική Αθλητικά νέα Στον δεύτερο όμιλο του EuroCup κληρώθηκε ο Προμηθέας

Στον δεύτερο όμιλο του EuroCup κληρώθηκε ο Προμηθέας

0
Πηγή: sport24.gr
Dodekanisos

Η κλήρωση για το EuroCup της σεζόν 2021-2022 ολοκληρώθηκε σήμερα και ο Προμηθέας Πάτρας έμαθε τους αντιπάλους του. Δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση για την ομάδα της Πάτρας. 

Οι αντίπαλοι του Προμηθέα Πάτρας: 

Ο Προμηθέας Πάτρας κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο. Οι «Αχαιοί» θα αγωνιστούν με τις Βαλένθια και Γκραν Κανάρια από Ισπανία. Την Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο). Από την Ιταλία τις Βίρτους Μπολόνια και Βενέτσια. Την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα από Σλοβενία. Την Μπουρ αν Μπρες (Γαλλία). Την Ουλμ (Γερμανία) και τέλος την Μπουρσασπόρ (Τουρκία).

Μεγάλες αλλαγές και νέο σύστημα διεξαγωγής στη νέα σεζόν

Αξίζει να σημειωθεί πως από την νέα σεζόν στο EuroCup θα ισχύουν μεγάλες αλλαγές. Ενώ όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής οι 20 ομάδες που μετέχουν στην κανονική περίοδο «χωρίστηκαν» στην κλήρωση σε δύο ομίλους των δέκα.

Κάθε ομάδα θα παίξει στο σύνολο 18 αγώνες, από τις 20 Οκτωβρίου 2021 έως τις 6 Απριλίου 2022. Στην συνέχεια οι πρώτες οκτώ ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στις «νοκ άουτ» φάσεις.

Οι «16», οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι μονά παιχνίδια, στα οποία η ομάδα με την υψηλότερη κατάταξη από την κανονική περίοδο θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι: 

Η κλήρωση των δύο ομίλων του EuroCup. Πηγή: eurocupbasketball.com
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments