Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στον Δάφνη Ρόδου ο Φώτης Κουμεντής

Στον Δάφνη Ρόδου ο Φώτης Κουμεντής

0
koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos
Τις υπηρεσίες του στον “Δάφνη Ρόδου” θα προσφέρει ο προπονητής Φώτης Κουμεντής όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:
“Απο τον Σεπτέμβριο 2023 στον Δ.Ε.Α.Σ.Δάφνη Ρόδου θα συνεχίσει να προσφέρει τις προπονητικές του υπηρεσίες ο Κος Κουμεντής Φώτιος. Ο έμπειρος προπονητής θα συμβάλει και αυτός στην αγωνιστική εξέλιξη των αθλητριών και αθλητών του συλλόγου μας. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και χαρά να έχουμε τον Κο Κουμεντή μαζί μας διότι γνωρίζουμε την ποιοτική και καινοτόμα προπόνηση που εφαρμόζει. Πιστεύουμε πως θα φανούμε αντάξιοι στις προπονητικές του φιλοδοξίες για την ανάπτυξη του συλλόγου καθώς έχουμε κοινούς προπονητικούς και αγωνιστικούς στόχους.

Ο Κος Κουμεντής Φώτιος είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στον Κλασσικό Αθλητισμό και την Μυική Ενδυνάμωση – Διατροφή.
Απο το 2001 εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου και παράλληλα προετοιμάζει υποψήφιους για την εισαγωγή τους στα σώματα ασφαλείας, στις στρατιωτικές σχολές και στα Σ.Ε.Φ.Α.Α.
Το 2012-2014 αναλαμβάνει τις αθλητικές ακαδημίες του Α.Γ.Ε.Σ. ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009.
Το 2014-2015 αρχίζει την προπονητική του σταδιοδρομία στο ίδιο σύλλογο αναλαμβάνοντας την προπόνηση των ριπτικών αγωνισμάτων των αγωνιστικών κατηγοριών. Εκ τότε καταφέρνει 4 Χρυσά – 5 Ασημένια – 3 Χάλκινα μετάλλια και 15 παρουσίες στους τελικούς των αγωνισμάτων μαζί με τις αθλήτριες και τους αθλητές του, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών μέχρι και σήμερα.
Το 2017-2018 αναλαμβάνει επιπλέον στον ίδιο σύλλογο την προπονητική καθοδήγηση των δρομικών αγωνισμάτων καταφέρνοντας να κατακτήσει με τις αθλήτριες και τους αθλητές του 5 Χρυσά – 4 Ασημένια – 1 Χάλκινο μετάλλιο και ακόμα περισσότερο 7 παρουσίες στους τελικούς των αγωνισμάτων όλων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων μέχρι και σήμερα.

Αυτές οι επιτυχίες του οδήγησαν τις αθλήτριες και τους αθλητές του σε συμμετοχές και διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα Στίβου σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως Παγκόσμια Γυμνασιάδα, Ευρωπαϊκά, Βαλκανικά Πρωταθλήματα και άλλους Διεθνής Αγώνες”.

Ο Κος Κουμεντής Φώτιος έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή απο την Γ.Γ.Α., έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και το 2021 ολοκλήρωσε με επιτυχία το ”Exercise Wellness Programs for Health Promotion: Group & Personal Training”,του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο ίδιος δήλωσε για την παρούσα συνεργασία του με τον Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ:

“Η καινούργια αθλητική χρονιά , θα με βρει στον Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ!!! Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την νέα συνεργασία. Ήρθα σε ένα σωματείο με στόχους, όραμα και φιλοδοξίες. Για μένα αποτελεί πρόκληση αλλά και μια ευκαιρία, να βοηθήσω στην αγωνιστική εξέλιξη και πρόοδο του συλλόγου. Στόχος μου είναι μέσω των κατάλληλων παιδαγωγικών και προπονητικών μεθόδων, να βοηθήσω τα παιδιά να αγαπήσουν τον στίβο και να ανακαλύψουν τις αθλητικές τους ικανότητες. Νοιώθω μεγάλη ικανοποίηση που στον Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ βρίσκω έναν συνάδελφο, έναν φίλο που αποτελεί αρωγός και οραματιστής της όλης αυτής προσπάθειας, τον κ. Διακονικόλα Σάββα, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά”!

koliadis_banner
koliadis_banner
Προηγούμενο άρθροΤο νέο πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής
Επόμενο άρθροΟ Άγιος Ισίδωρος απέκτησε τον Donchev
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments