Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στον ΑΟ Πυλίου και επίσημα ο Μπίσα

Στον ΑΟ Πυλίου και επίσημα ο Μπίσα

0
Dodekanisos

Την απόκτηση του Θανάση Μπίσα και επίσημα ανακοίνωσε ο ΑΟ Πυλίου. Αναλυτικά:

“Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, με χαρά ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση (Φραντσέσκο) Μπίσσα, πραγματοποιώντας την τρίτη φετινή μεταγραφική κίνηση του σωματείου, εν αναμονή της εκκίνησης της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού πλάγιου επιθετικού, ενώ έχει τη δυνατότητα να καλύψει και τη θέση του επιτελικού μέσου. Κάνοντας μια αναδρομή στην πρόσφατη ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, αναφέρουμε τις διετούς διάρκειας συνεργασίες του με τον Πάμισο Μεσσηνίας και τον Α.Σ. Ρόδος. Αποτέλεσε και στις δύο ομάδες, έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες, για τις ανόδους τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την πρώτη του χρονιά στον Πάμισο σημείωσε 19 γκολ και τη δεύτερη 23 αντίστοιχα. Ενώ στον Α.Σ. Ρόδος, τη χρονιά της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, πέτυχε σε πρωτάθλημα και κύπελλο 28 τέρματα, μοιράζοντας και σημαντικό αριθμό ασίστ.
Έχοντας ήδη αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, έρχεται ως νέο μέλος στην οικογένειά μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να συνεχίσει να μεγαλώνει τα νούμερά του με τη βυσσινί φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments