Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στον Άγιο Γεώργιο ο Κακλαμάνος!

Στον Άγιο Γεώργιο ο Κακλαμάνος!

0
Dodekanisos

Παραμένει στην ενεργό δράση παρά τα 49 του χρόνια και μάλιστα κάνει ακόμα και μεταγραφή! Ο λόγος για τον Μανώλη Κακλαμάνο ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Αναλυτικά:

«Έπειτα από περίπου μία δεκαετία, ο Λάκης Κακλαμάνος γίνεται και πάλι κάτοικος Μαλώνας! Ο πολύπειρος αμυντικός με πλούσια καριέρα στα γήπεδα του τοπικού μας ποδοσφαίρου και όχι μόνο, συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Αγίου. Μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες του Διαγόρα, του Ιάλυσου, του Απόλλωνα Καλυθιών, του Ηρακλή Λάρδου, ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Κλεόβουλου.
Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Λάκης αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, έχοντας καθοριστικό ρόλο στις εξαιρετικές σεζόν που έκανε τότε η ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην μεγάλη οικογένεια μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και όλοι μαζί να φτάσουμε ψηλά και πάλι τον Άγιο Γεώργιο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments