Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Στον 7ο ουρανό η ΕΑ Καλύμνου!

Στον 7ο ουρανό η ΕΑ Καλύμνου!

0
Dodekanisos

Τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου στο φετινό ανδρικό πρωτάθλημα πανηγυρίζει η ΕΑ Καλύμνου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:

Η οικογένεια της ΕΑΚΑ γιορτάζει από εχθές τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου στην κατηγορία των Ανδρών!!! Η Ομάδα του Γιώργου Μαύρου έγραψε εχθές ιστορία καθώς για πρώτη φορά η ομάδα μας στην κατηγορία των Ανδρών κατακτά το Πρωτάθλημα και είναι η 11η ομάδα που μπαίνει στην Χρυσή Βίβλο του Πρωταθλήματος!!!
Όλοι εμείς τους ευχαριστούμε για τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που χάρισαν σε όλο το νησί της Καλύμνου και στην οικογένεια της ομάδας!!! Ευχαριστούμε όλους εσάς που είσασταν κοντά μας, φίλαθλοι, συμπατριώτες, χορηγοί και μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε μέσα από αντίξοες συνθήκες.
Ελπίζουμε πως αυτός ο τίτλος θα είναι η αρχή για να δούμε επιτέλους σοβαρά το μεγάλο θέμα της μπασκετικής στέγης. Ένα θέμα που καταφέραμε να το αναδείξουμε ως υπόθεση ολόκληρης της μπασκετικής οικογένειας της Δωδεκανήσου και σας ευχαριστούμε όλους γι’αυτό!!!
Έχουμε μπροστά μας το μπαράζ αγώνων για την Γ’ Εθνική!!! Θα το παλέψουμε και μπορούμε να το καταφέρουμε γιατί το θέλουμε πολύ!!! Στην συνέχεια θα τιμήσουμε όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας και συμμετείχαν και συνέβαλαν σε αυτήν την μεγάλη νίκη!!!
Ευχαριστούμε coach, ευχαριστούμε Ομάδα, σας ευχαριστούμε όλους και καλή συνέχεια!!!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments