Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στοιχηματικές επιλογές από Αγγλία και Ιταλία

Στοιχηματικές επιλογές από Αγγλία και Ιταλία

0
Dodekanisos

Αγώνες από το ιταλικό πρωτάθλημα, τα πλέι οφ ανόδου στην Αγγλία, αλλά και τον τελικό του τουρκικού Κυπέλλου περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Για τους δε λάτρεις του casino, υπάρχουν πάντα νέα παιχνίδια.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ

Η Σαμπντόρια προέρχεται από φυσιολογική ήττα στο Τορίνο από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Είναι απίθανο πια να τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Αυτό όμως δεν ακυρώνει την εξαιρετική πορεία της μετά την επανεκκίνηση, χάρη στην οποία εξασφάλισε με σχετική ευκολία την παραμονή. Στο φινάλε θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την υποβιβασμένη Μπρέσια.

Τιμωρημένος είναι ο μέσος Θόρσμπι (23/1). Τραυματίες ο χαφ Εκνταλ (32/0) και ο επιθετικός Ντ’ Αμίκο (2/0). Νέες απώλειες ο μπακ Μπερεζίνσκι (27/0), ο στόπερ Σαμπό (8/1) και ο επιθετικός Μπονατσόλι (19/6). Επιστρέφουν ο στόπερ Κόλεϊ (29/0) και ο μέσος Βιεϊρά (25/0). Με 4-4-2 οι «μπλουτσερκιάτι» με τους Λα Γκούμινα και Κουαλιαρέλα επιθετικό δίδυμο.

Η Μίλαν επέκτεινε το αήττητο σερί της στις 10 αγωνιστικές (7-3-0) με το 1-1 κόντρα στην Αταλάντα στο Μιλάνο. Η διαφορά της από τη Ρόμα αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς και έτσι είναι πια δύσκολο να προλάβει την 5η θέση και το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ενας επιπρόσθετος λόγος είναι ότι υστερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους «τζαλορόσι». Στο φινάλε υποδέχεται την Κάλιαρι.

Τραυματίες οι στόπερ Μουσάκιο (18/0), Ρομανιόλι (35/1) και ο μπακ Κόντι (23/0). Επιστρέφουν ο μπακ Ερναντέζ (31/6) και ο χαφ Μπενασέρ (29/1). Με 4-2-3-1 οι «ροσονέρι» με τον Ιμπραΐμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τους Σαλεμάκερς, Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς να κινούνται πιο πίσω του.

Η Μίλαν έχει το κίνητρο καθώς αγωνίζεται χρονικά πριν από τη Ρόμα, όμως και η Σαμπντόρια δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί. Ελκυστικός ο συνδυασμός goal/goal και over στο 1.94.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ

Στο χωρητικότητας 75.145 θεατών «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης (το μεγαλύτερο γήπεδο της Τουρκίας) διεξάγεται ο 58ος τελικός του Κυπέλλου Τουρκίας, όμως λόγω της υγειονομικής κατάστασης δεν προβλέπεται παρουσία κόσμου στις εξέδρες. 

Η Τραμπζονσπόρ διεκδικούσε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως μετά τη διακοπή «αυτοκτόνησε». Πέταξε 12 βαθμούς και χάρισε το πρωτάθλημα στην Μπασάκσεχιρ. Ο κόουτς Τσιμσίρ αποχώρησε λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων και στον τελικό θα κάτσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός ο Αγγλος Εντι Νιούτον.

Η Αλάνιασπορ τερμάτισε στην 5η θέση του Πρωταθλήματος, προφανώς η καλύτερη στην ιστορία της, με μια όμως πολύ σημαντική ανταμοιβή. Ο,τι και να γίνει αυτή η 5η θέση τής εξασφάλισε συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δικαιολογημένος ο αμυδρός έστω φαβοριτισμός της Τραμπζονσπόρ, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων μετά τη διακοπή ενισχύει την αξία της Αλάνιασπορ, ειδικά εφόσον προσφέρεται ως αουτσάιντερ. Ομάδες που παίζουν ανοιχτά, τα ματς τους έχουν γκολ, οπότε το ποντάρισμα σε έναν τελικό με εκατέρωθεν τέρματα είναι δικαιολογημένο. 

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΣΟΥΟΝΣΙ

Δεύτερος ημιτελικός ανόδου μεταξύ των δύο ομάδων, με τη Σουόνσι να κουβαλάει το 1-0 της Ουαλίας. Οι ημιτελικοί των πλέι οφ είναι διπλοί, όμως δεν βρίσκεται σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Εάν μετά τη λήξη του επαναληπτικού οι δύο ομάδες έχουν πετύχει το ίδιο άθροισμα τερμάτων, τότε ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως πέναλτι. Οι νικητές προκρίνονται στον τελικό του Γουέμπλεϊ (27/05) όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Πρέμιερ.

Η Μπρέντφορντ δίνει τον τελευταίο ιστορικά αγώνα της στο «Γκρίφιν Παρκ», καθώς από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο νεόκτιστο «Μπρέντφορντ Κομιούνιτι». Η Μπρέντφορντ ήταν εξαιρετική μετά τη διακοπή, όμως οι δύο σερί ήττες στο φινάλε της σεζόν της στέρησαν την απευθείας άνοδο. Επιτυχημένη η έφεση για την αποβολή του αριστερού μπακ Χένρι (47/0), ο οποίος υπολογίζεται κανονικά. Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Νίκος Καρέλης (4/0).

Η Σουόνσι συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες και έχοντας μπει από το… πουθενά στα πλέι οφ, θα συνεχίσει να παλεύει για το όνειρο. Πρόβλημα η κούραση που έχει συσσωρευτεί, καθώς το τελευταίο διάστημα ένα μικρό γκρουπ παικτών «τραβάει όλο το κουπί, με τον Κούπερ να μην πραγματοποιεί ούτε μία αλλαγή στον πρώτο ημιτελικό. Εξέτισε ποινή 3 αγώνων και επιστρέφει ο μπακ Νόουτον (33/3). Παραμένουν αμφίβολοι ο χαφ Μπάιερς (35/2) και ο εξτρέμ Ρούτλετζ (21/4). Χάνει 5ο διαδοχικό ματς ο βασικός κίπερ Γούντμαν (43/0), με τον Μούλντερ (5/0) να συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια. Πάντα εκτός δράσης οι κεντρικοί αμυντικοί Ρόντον (21/0) και Γουίλμοτ (21/2).

Τελείωσαν, πλέον, οι ευκαιρίες για την Μπρέντφορντ που καλείται να τα δώσει όλα ώστε να αναστρέψει την κατάσταση. Με λιγότερες λύσεις, αλλά ψυχολογία στα ύψη η Σουόνσι που είναι ικανή να απειλήσει. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, προτιμώντας τον συνδυασμό «G/G+Over».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments