Αρχική Επικαιρότητα «Στόχος» ο Μόρφου, τους χαλάει το αφήγημα…

«Στόχος» ο Μόρφου, τους χαλάει το αφήγημα…

0
Dodekanisos

Ο Μητροπολίτης Μόρφου είναι ασφαλώς ένα από τα πρόσωπα που συζητιέται έντονα όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου υπάρχει Ελληνισμός. Οι απόψεις του για το εμβόλιο και τις υποχρεωτικότητες, έχουν συσπειρώσει πάρα πολύ κόσμο. Και ο ίδιος έχει γίνει …σημαία –και όχι άδικα- των ανθρώπων που πρεσβεύουν την ελεύθερη βούληση. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου είναι φανερό πως έχει θορυβηθεί από τη «δράση» και τις τοποθετήσεις του.

Η παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη την Πέμπτη στην Αρχιεπισκοπή, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μαζί με την Ιερά Σύνοδο η Κυπριακή κυβέρνηση ψάχνει να βρει τον τρόπο ούτως ώστε να σταματήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις που δεν ταιριάζουν με την προώθηση του εμβολιασμού.

Ο Μητροπολιτής Μόρφου θέλοντας να μην …ρίξει λάδι στη φωτιά φέρεται πως έσπευσε να καθησυχάσει τόσο την κυβέρνηση όσο και την Ιερά Σύνοδο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε την Πέμπτη. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μεταδίδει το ΡΙΚ, υποσχέθηκε πως δεν θα προβεί σε δημόσιες τοποθετήσεις για το θέμα του κορωνοϊού, άρα προφανώς και του εμβολιασμού. Φέρεται πάντως να τους τόνισε ότι διατηρεί τις δικές του απόψεις για το θέμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments