Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Στόχος μας η σκληρή δουλειά και η ανάπτυξη των υποδομών”

“Στόχος μας η σκληρή δουλειά και η ανάπτυξη των υποδομών”

0
Dodekanisos

Ο Μάριος Γρεμμενάς ανέλαβε φέτος το εφηβικό και το παιδικό τμήμα του Γ.Σ. Διαγόρας. Ο Μάριος δεν είναι φυσικά άγνωστο πρόσωπο στην ομάδα μας, αφού την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε αναλάβει την εκγύμναση του ανδρικού μας τμήματος στη Γ’ Εθνική.

Με μεγάλη εμπειρία, ο Θεσσαλονικιός καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής «συστήθηκε» στο μπάσκετ της Δωδεκανήσου από τον Πανιώνιο Λέρου και ήρθε στη Ρόδο ως γυμναστής της Κ.Α.Ε. Κολοσσός επί ημερών του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Εργάστηκε επίσης στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Κολοσσός, στην Καλλιθέα και στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ενώ την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα έχει υπό την εποπτεία του το εφηβικό και το παιδικό τμήμα του συλλόγου. Ο ίδιος μίλησε για τη συνεργασία του με την ομάδα μας:

«Έγινε μία πολύ καλή προσέγγιση με τους ανθρώπους του Διαγόρα και από τη στιγμή που υπάρχουν κοινοί στόχοι και φιλοσοφία, δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση τους. Ο στόχος μας είναι η σκληρή δουλειά και η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, μέσα από τα οποία θα προκύψουν οι αθλητές που θα στελεχώσουν μελλοντικά την ανδρική ομάδα. Είναι σημαντική για μας, η δουλειά στις μικρές ηλικίες, αφού ο Διαγόρας θέλει να έχει στο ανδρικό του τμήμα, παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του. Ο Διαγόρας είναι ένα ιστορικό σωματείο και είναι μεγάλη μου τιμή, που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχει μία πολύ καλή και αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους του συλλόγου και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά για την ανάπτυξη του μπάσκετ και των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. Διαγόρας».

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments