Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Με στόχο το 2 στα 2!

Με στόχο το 2 στα 2!

0
Dodekanisos

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και το 2 στα 2, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δοκιμάζεται αύριο στο Μετς με αντίπαλο τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου του πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αντώνη Μαρκάκη και τον Γιώργο Μποσγανά, ενώ η συμμετοχή του Κώστα Ζαραγκότα και του Νίκου Δαούλα στην αυριανή συνάντηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε livestreaming από την ιστοσελίδα xxsports.org.
Μετς (19:30): Π.Α.Σ.Κ.Α.- Γ.Σ. Δωδεκάνησος
(Θεονάς- Στρέμπας)

Συλλυπητήριο για τον Σορωνιάτη

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Λοΐζου Σορωνιάτη, του οποίου η παρουσία στα παιχνίδια της ομάδας μας και το χαμόγελο του θα μας μείνουν αξέχαστα. Η μεγάλη προσφορά του Λοΐζου Σορωνιάτη στην κοινωνία του τόπου μας, αποτελεί παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά. Στο αυριανό παιχνίδι με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Το ευχαριστώ του Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ένωση Αστυνομικών Ρόδου, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments