Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Στοχευμένες  επιθέσεις  στον Κολιάδη

Στοχευμένες  επιθέσεις  στον Κολιάδη

0
Dodekanisos

Γειά σας ροδίτισσες και ροδίτες.
Τι τρέχει, έγινε κατολίσθηση κι έπεσε καν΄νας βράχος ( Σαββόπουλος) στο κεφάλι μας, και δεν το πήραμε χαμπάρι(δικό μου,χαχα)???
Κατά πρώτον, να σας πω, ειρήσθω εν παρόδω, ότι η δημοσιογραφία δεν είναι λειτούργημα, όπως σας έχουν παραμυθιάσει, χρόνια τώρα, αλλά ούτε και η τέταρτη εξουσία!!!
Λειτούργημα θεωρείται, όταν κάποιος προσφέρει μια εργασία χωρίς αμοιβή, δηλαδή δεν εισπράττει μισθό, ούτε μεροκάματο!!!
Δεν δέχτηκα ποτέ μου αυτόν τον τίτλο αλλά ούτε τον εκμεταλλεύτηκα, διότι σε όποιο μέσο εργαζόμουνα δεν βρισκόμουν εκεί δωρεάν, με πλήρωναν.
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι συνάδελφοι που δεν τα χρησιμοποίησαν όλα τα παραπάνω, όμως υπάρχουν και τα δημοσιογραφικά-φερέφωνα, τα οποία έχουν διαφορετική άποψη από εμάς που τιμήσαμε και τιμούμε την πέννα μας, και θα την τιμούμε, διότι θεωρούν τους εαυτούς τους λειτουργούς!!!

Με αφορμή, λοιπόν, τα όσα διάβασα τελευταία, για το πρόσωπο του αντιδημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη, εκνευρίστηκα τα μάλλα και πήρα την πέννα μου να σας γράψω μερικά λογάκια, ίσως ενδιαφέροντα , ίσως όχι, εσείς θα το κρίνετε!!!
Η σκέψη μου ταξιδεύει αστραπιαία και μάλλον  κάποιο λάκκο έχει η φάβα!!!!
Ποιος αλήθεια φοβάται τον Αλέξανδρο Κολιάδη?
Μπορεί, να μην ισχύει κάτι τέτοιο, όμως μήπως ενοχλεί η δράση του στους τομείς που του έχει αναθέσει ο δήμαρχος  Αντώνης Καμπουράκης?
Και, αν ισχύει κάτι τέτοιο κ. δήμαρχε, γιατί δεν βγήκατε να τον υποστηρίξετε ανοιχτά, όταν κάποιοι <<επαϊοντες>>, τον αποκάλεσαν ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗ!!!!
Αντιθέτως, οι <<επαϊοντες>>, σχεδόν καθημερινά, λιβανίζουν και ευλογούν  άλλα πρόσωπα  με τρελή ευνοϊκή αντιμετώπιση, ενώ τον κ. Κολιάδη ξέρουν να τον στολίζουν με τόσα επίθετα που δεν αντικατοπτρίζουν  και την αλήθεια!!!
Μήπως, ενοχλεί η αποτελεσματικότητα του αντιδημάρχου Κολιάδη, αφού ότι αναλαμβάνει το ολοκληρώνει σε χρόνους  που άλλοι δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν?
Μήπως, ενοχλεί, ότι ως άτομο και ως αντιδήμαρχος(με ΔΟΠΑΡ και ΔΕΡΜΑΕ στην πλάτη του), έχει γίνει  αποδεκτός από  τους πολίτες του νησιού μας???
Μήπως, ενοχλεί, η σκέψη, πως ίσως ο Κολιάδης, μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος?Όχι, εισαγόμενα  φερεφωνάκια, μην τρομάζετε μαζί με  τα αόρατα διευθυντήρια που σας κατευθύνουν!!!

Δεν καβάλησε καλάμι ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης, κι αν το σκέφτηκε δικαίωμα του, δεν θα ρωτήσει εμάς τις πένες, τι θα πράξει στην ζωή του. Εξ άλλου πρέπει να έχει πολλά-πολλά γρόσια στις τσέπες του!!! Πιστεύω, καταλαβαίνετε καλά τι εννοούν οι λειτουργοί, και  τι οι αλειτούργητοι!!!!
Δεν εξηγούνται πολιτικά, οι στοχευμένες επιθέσεις που εξαπολύονται σχεδόν καθημερινά, στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, ο οποίος  δίνει λύσεις γρήγορες και αποτελεσματικές στους τομείς που τον αφορούν.
Τελευταία, γιατί έγινε αρνητικά <<ντόρος και μπούγιο>> εις βάρος του??? Επειδή σε σύντομο χρονικό διάστημα, στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο στέκι για  μικρούς και μεγάλους, θα έλεγα, στο ΘΕΡΜΑΙ, με ποικιλία παιχνιδιών και δράσεων για τα παιδιά και βέβαια οι βραδινές διασκεδάσεις για τους μεγάλους???

 

Χωρίς τεκμηριωμένες αποδείξεις δεν γίνονται ρεπορτάζ αλλά ούτε και κατηγορείς κάποιον ότι δεν αποδίδει έργο!!!!
Ποιους ενοχλεί, ποιους ενοχλεί αλήθεια και οι κατευθυνόμενες επιθέσεις,  έχουν  στόχο  τον Αλέξανδρο Κολιάδη???
Στο φωτογραφικό υλικό, που συνέλλεξα(27/12/2022) περπατώντας για λίγο στο κέντρο της πόλης μας, θα δείτε τι έγινε στο ΘΕΡΜΑΙ(μέχρι και αφοδευτήρια έφτιαξε, και θερμά συγχαρητήρια στον κύριο, τον εργαζόμενο που είναι εκεί υπεύθυνος, τα έχει ολοκάθαρα).
Επίσης υπάρχουν  και φωτογραφίες, οι οποίες αφορούν τις τεχνικές υπηρεσίες. Είναι δυνατόν να έχουμε γιορτές και να μην έχουν αποκατασταθεί, στην ώρα τους? Συγχαρητήρια για το στόλισμα και τον φωτισμό στην πόλη μας, κύριε δήμαρχε, όμως θα έπρεπε να είχαν αποκατασταθεί και εκείνα τα οποία θα δείτε στις φωτός!!! Δεν αναφέρομαι στις συνοικίες γιατί θα χάσω τον μπούσουλα. Σε μία από τις φωτογραφίες(πλαϊνή πόρτα του ναού Ευαγγελισμού) αγαπητοί μου συμπολίτες, θα αντικρίσετε και περιττώματα σκύλου, γιατί ο φιλόζωος δεν φρόντισε να τα καθαρίσει!!!
Αυτός είναι ο πολιτισμός μας, αγαπητές ροδίτισσες και αγαπητοί ροδίτες???
Ας επικροτούμε ως ροδίτες ότι καλό γίνεται στο νησί μας, χωρίς να λιβανίζουμε κανένα , είναι υποχρέωση τους, όμως να κριτικάρουμε και τα κακώς κείμενα χωρίς κακία, απλά, για να ξυπνάμε τους υπεύθυνους!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments