Αρχική Αθλητικά νέα Στο Βελιγράδι η Σπανουδάκη για την χειμερινή προετοιμασία της

Στο Βελιγράδι η Σπανουδάκη για την χειμερινή προετοιμασία της

0
Dodekanisos

Στο Βελιγράδι, όπου τον προσεχή Μάρτιο (18-20/3) θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, πραγματοποιεί το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη το βασικό στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας του. Έξι αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Σερβίας από το περασμένο Σάββατο (4/12). Θα παραμείνουν εκεί για τις επόμενες δέκα ημέρες, με στόχο να βρεθούν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων που έχουν μέσα στο 2022.

«Στο Βελιγράδι έχουμε πάντα τις κατάλληλες συνθήκες προπόνησης οι οποίες μας βοηθάνε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Στους αγώνες του κλειστού θα συμμετάσχουν στο σύνολο τους τα παιδιά. Ωστόσο η Ραφαέλα Σπανουδάκη είναι εκείνη όπου έχει στόχους που φτάνουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού» είπε αρχικά ο Κώστας Βογιατζάκης και συμπλήρωσε: «Η Σπανουδάκη έχει ήδη το όριο από την περσινή σεζόν κι αυτό μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στην προπόνησή μας. Με βάση τον προγραμματισμό, θα αρχίσει τους αγώνες στο μίτινγκ του Βερολίνου, στις 4 Φεβρουαρίου. Ενώ στόχος είναι να κάνει δύο με τρεις αγώνες στο εξωτερικό πριν το Παγκόσμιο του Βελιγραδίου».

Το όριο για το Παγκόσμιο στα 60 μ. είναι 7.30 και η Σπανουδάκη έχει από την περσινή σεζόν 7.23, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ της στο αγώνισμα. Στο Βελιγράδι βρίσκονται ακόμη ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος θα επιδιώξει να βρει κούρσες και να κυνηγήσει επιδόσεις κάτω από τα 6.68, που είναι το ρεκόρ του, αλλά και οι Αλάνα Μπερν, Εβελίνα Ανθή, Στέλλα Μιχαηλίδου και Βασίλης Μυριανθόπουλος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments