Αρχική Uncategorized Στο βάθρο ο Τσαρνάς!

Στο βάθρο ο Τσαρνάς!

0
Dodekanisos

Με κύπελλα και θέσεις στο βάθρο των νικητών επιστρέφουν οι δύο αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ από την Πτολεμαΐδα.

O Άρης Τσαρνάς ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου της MX1 και ο Φραγκίσκος Ζούνης στο 4ο της MX2.

Στην Τελική κατάταξη της ημέρας στην ΜΧ1 είχαμε 1ος HJORTMARKER EDDIE (Σουηδία), 2ος ΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και 3ος ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ, αλλά επειδή οι αθλητές εκτός Ελλάδος που συμμετέχουν στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος δεν βαθμολογούνται, είχαμε τελικά τον Άρη στην 2η Θέση της βαθμολογούμενης κατάταξης.

Στην ΜΧ2 παρ’ όλες τις συνεχείς και αδικαιολόγητες μπλε σημαίες που έδιναν οι κριτές στον Φραγκίσκο και τον αποσυντόνισαν από την προσπάθειά του, είχαμε στην τελική κατάταξη της ημέρας 1ος ΤΟΥΡΑΤΖΙ∆ΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2ος ΠΑΠΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 3ος ALEX DIMITROV (Βουλγαρία), 4ος ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ και όπως και στην ΜΧ1 έτσι και δω ο Φραγκίσκος τελικά παίρνει την 3η θέση της βαθμολογούμενης κατάταξης.

Στα μελανά σημεία του αγώνα να επισημάνουμε την έλλειψη βρεξίματος του αγωνιστικού χώρου, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ σκόνη η οποία δυσχέρανε τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων και σε κάποιες στιγμές έφτανε στα όρια του επικίνδυνου. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν όλοι οι αγωνιζόμενοι να καταθέσουν αίτημα διαμαρτυρίας για τις συνθήκες που επικράτησαν. Ελπίζουμε οι διοργανωτές να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψη τους, αφού στο ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος στις 24&25 Ιουνίου.

Επόμενος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross στις 6&7 Μαΐου στη Χαλκίδα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον αγώνα της Πτολεμαΐδας:

ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία ΜΧ2

YAMAHA YZF 250

Χορηγοί: RACING DESIGN, YACCO, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία Κατηγορία ΜΧ1

HUSQVARNA FC 450

Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX, ΜΧ79, KRD

-Ο ΙΚΑΡΟΣ ευχαριστεί τον Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments