Στο τουρνουά βετεράνων και ο Αστέρας Π.

2
pastida veteranoi

O Aστέρας Παστίδας συμμετέχει για πρώτη φορά στο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου «Ιστορίας και Φιλανθρωπίας», που διοργανώνει  η Αντιδημαρχία Ρόδου για θέματα Παιδείας & Αθλητισμού, δια του Αντιδημάρχου  κ. Στέργου Παρδαλού, αλλά και του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, με την συμπαράσταση της ΕΠΣΔ.
Για πρώτη φορά, παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Αστέρα φρόντισαν να οργανωθούν πολύ καλύτερα από άλλη φορά, προκειμένου να ανταποκριθούν στην πρόκληση του τρίτου κατά σειρά τουρνουά. Ενός θεσμού που ξεκίνησε δυναμικά, που άρχισε να μεγαλώνει και που φέτος διοργανώνεται στη μνήμη του Γιώργου Τανίδη.
Για την προσπάθεια του Αστέρα Παστίδας και το τουρνουά, μίλησε με μεγάλη χαρά ένα στέλεχος της ομάδας των παλαιμάχων, ο Στέργος Κούλλαρος:
«Ο Αστέρας Παστίδας συμμετέχει για πρώτη φορά στο τουρνουά. Στο παρά πέντε το αποφασίσαμε και το κάναμε πράξη. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θεωρώ πολύ θετικό ότι μαζευόμαστε πιο συχνά και καλύτερα. Και άλλες φορές συγκεντρωνόμαστε για φιλικά ματς, τώρα όμως όλα είναι πιο οργανωμένα.»
Συνεχίζοντας ο Κούλλαρος, είπε: «Για το τουρνουά έχω να πω ότι είναι καλά οργανωμένο. Μας επαναφέρει έναν αγωνιστικό ενθουσιασμό, που βέβαια δεν μπορεί
να εκδηλωθεί όπως παλιά, αφού το μυαλό θέλει, αλλά το σώμα δεν ανταποκρίνεται πια τόσο εύκολα.
Χαίρομαι πάντως που βρίσκουμε παλιούς συμπαίκτες, με τους οποίους περάσαμε όμορφα ποδοσφαιρικά χρόνια. Χαρές και λύπες μαζί.
Είμαι σίγουρος ότι στην ομάδα θα έρθουν και άλλοι παλαίμαχοι που δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα, για επαγγελματικούς και άλλους λόγους. Για τον Γιώργο Τανίδη οφείλω να πω ότι ήταν προπονητής μου στον Ιάλυσο. Λυπάμαι που δεν είναι πια κοντά μας.»
-Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του τουρνουά, ο Αστέρας Παστίδας έχει δώσει δύο παιχνίδια, στα οποία ηττήθηκε από τις ομάδες των παλαιμάχων του Άρη Αρχαγγέλου και του Ευαγόρα.

2 ΣΧΟΛΙΑ