Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στο ρελαντί τα… νεανικά “ελάφια”

Στο ρελαντί τα… νεανικά “ελάφια”

0
Dodekanisos

Παίζοντας με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Ρόδος πήρε εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου νικώντας την Αδελφοσύνη με 6-1, στο Δημοτικό Στάδιο (τυπικά γηπεδούχος ήταν η Αδελφοσύνη).

Τα «ελάφια» είχαν την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μέχρι το 20΄ κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα με τους Βολονάκη και Καντιμοίρη. Λίγο πριν την ανάπαυλα η ομάδα του Ηλία Λοΐζου απάντησε μειώνοντας σε 1-2 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Συμεωνίδη.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» πάτησαν το γκάζι, σημείωσαν τέσσερα τέρματα (ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Ευγενικό και Βολονάκη) δίνοντας τέλος στις όποιες ελπίδες της Αδελφοσύνης για πρόκριση. Στο επιθετικό κομμάτι βοήθησε αρκετά και η είσοδος του Πάλλα ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του.

Τα γκολ

7΄ Μετά από βαθιά μπαλιά της άμυνας ο Βολονάκης πήγε πρώτος στη μπάλα και με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1.

19΄ Ο Κλαδάς έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Καντιμοίρης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

39΄ Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Συμεωνίδης θα μειώσει σε 1-2.

69΄ Ο Πάλλας με ωραίο σουτ θα κάνει το 1-3.

73΄ Ο Βολονάκης θα σουτάρει από κοντά, η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Πόλο με γυριστό σουτ θα γράψει το 1-4.

77΄ Μπαλιά του Ευγενικού από τα αριστερά, ο Βολονάκης με κοντινή προβολή το 1-5.

83΄ Με ένα σουτ από κοντά ο Πάλλας θα διαμορφώσει το τελικό 1-6.

Καλύτεροι από τα «ελάφια» οι Βολονάκης, Πόλο και Πάλλας, από την Αελφοσύνη προσπάθησαν οι Ζαμαντάκης και Συμεωνίδης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Μαυρουδής, Μοσχάτος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Τύρελης, Ζαμαντάκης, Ταμπάκ (28΄ Κασιώτης), Αποστόλου, Ζαράρης, Μπάκης (81΄ Τσιαντούλας), Λιούρας, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος Κ. (76΄ Τοπάλ Ιμ.), Κώστας, Παπαδόπουλος Μ. (71΄ Αποστολόπουλος

ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Κλαδάς, Καντιμοίρης, Αμπελάς, Ζώνας (46΄ Κάππος), Πόλο, Χορκάι (74΄ Κουπάκης), Καμπούρης (66΄ Πάλλας), Σκούρας (46΄ Ευγενικός), Αλιμερκάι, Βολονάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments