Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στο ρελαντί ο Ευαγόρας

Στο ρελαντί ο Ευαγόρας

0
evagoras empona
Dodekanisos

Εύκολη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα νίκη πέτυχε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ο Ευαγόρας και εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα επικράτησαν με 6 – 1 της Αναγέννησης Έμπωνας, πετυχαίνοντας τα περισσότερα τέρματα τους στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν φιλότιμη προσπάθεια στα 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όμως στην επανάληψη κατέρρευσαν και έτσι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τη βαριά ήττα.
Στο 36’ συνδυάστηκε ωραία ο Αμοιρόπουλος με τον Βαρέλη και ο πρώτος με σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 39’ ο Φράγκος προσπάθησε να πασάρει και ο Γ. Κωνσταντάκης που πήγε να διώξει με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 2 – 0.
Στο 45’ μετά από εκτέλεση κ΄ρονερ του Γιασιράνη, ο Μιχάλης Κωνσταντάκης με κεφαλιά μείωσε σε 2 – 1.
Στο 68’ όμως ο Τσιώνης έκανε τη σέντρα και ο Καλούδης με κεφαλιά πέτυχε το 3 – 1 και στο 74’ ο Παπαχριδτοδούλου με δυνατό σουτ πέτυχε το 4 – 1. Με τον ίδιο τρόπο σχεδόν ο Αμοιρόπουλος στο 87’ έκανε το 5 – 1 και στο 90’ ο Φράγκος από θέση τετ α τετ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6 – 1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καρνέζας, Λυμπε΄ρης (70’ Φυντικάκης), Τσιώνης, Τσάκε (35’ Φράγκος), Ντόστι, Τσομάνι, Κώτσος, Καλούδης, Βαρέλης (65’ Παπαχριστοδούλου), Φτάκλας, Αμοιρόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Χριστοδούλου, Μ. Βενέτης (20’ Κοσμάς), Σφυράκης, Χατζηγιαννάκης (55’ Τσουκαλάς), Γ. Κωνσταντάκης, Λογοθέτης, Γιασιράνης, Μ. Κωνσταντάκης, Μανωλάκης, Παπανικολάου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments