Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στο πρωτάθλημα πόλο Εφήβων ο Υγρός Στίβος Ρόδου

Στο πρωτάθλημα πόλο Εφήβων ο Υγρός Στίβος Ρόδου

0
Dodekanisos

Στα προκριματικά του Πρωταθλήματος Εφήβων Πόλο, στον όμιλο Αθηνών αγωνίζεται ο Υγρός Στίβος Ρόδου, επιδιώκοντας να αποκομίσει πρωτίστως εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες. Τα παιχνίδια του Ομίλου θα διεξαχθούν στα κολυμβητήρια Γλυφάδας, Ηλιούπολης και Νίκαιας, ενώ να σημειώσουμε ότι ο Υγρός Στίβος έχει ιστορία στο άθλημα, αφού το 1999 στη Χαλκίδα είχε προκριθεί στην επόμενη φάση κάνοντας το 5×5 στο Παιδικό Πρωτάθλημα.
Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Γλυφάδα, το Νηρέα Χαλανδρίου, την Ηλιούπολη και τον Ιωνικό Νίκαιας και αισιοδοξεί να έχει μια καλή παρουσία και από κει και πέρα, με αν καταφέρει να πάρει δύο νίκες, να προκριθεί στην τελική φάση του Πρωταθλήματος.
Στην προσπάθειά του αυτή ο Υγρός Στίβος Ρόδου θα στηριχτεί στους Αντώνη Κρητικό, Βαγγέλη Καλογήρου, Αλέξανδρο Μυρίση, Γιώργο Μυρίση, Φίλιππο Κασιώτη, Αλέξανδρο Φάρρελλ, Μιχάλη Διακοσταματίου, Σάββα Χρυσανθόγλου και Κριστιάν Τριπολίτη.
Τα παιδιά έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδό τους με καθημερινή προετοιμασία το τελευταίο δίμηνο, ακόμα και με πεντάωρες προπονήσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν αναγκάσει το σύλλογο να δει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πρόκρισης και να κάνουν όλες τις παραγοντικές κινήσεις που απαιτούνται για να έχει την καλύτερη αντιμετώπιση η ομάδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments