Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Στο πλευρό του Στράτου Καρίκη ο Νίκος Μαντικός

Στο πλευρό του Στράτου Καρίκη ο Νίκος Μαντικός

0
Dodekanisos

Ο πολιτικός μηχανικός Νίκος Μαντικός είναι ένας ακόμα άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του Στράτου Καρίκη ενόψει των Δημοτικών εκλογών της περιοχής μας. Με πολλά οράματα αλλά και λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας είναι έτοιμος να δουλέψει για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή μας.

Το βιογραφικό του:

“Γεννημένος στη Ρόδο 11-03-1957, απόφοιτος του εξατάξιου Γυμνασίου Αρρένων Ρόδου το 1975 και της Σχολής Εργοδηγών το 1979 έφεδρος ανθυπολοχαγός του Μηχανικού το 1981, Dr.Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου της Κατάνια, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου των Πολιτικών Μηχανικών της Κατάνια, μέλος του Τ.Ε.Ε., Πρόεδρος για 7 χρόνια του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ανάληψης Ρόδου, σύζυγος της Δικηγόρου Ρόδου Μαρίας Πετρά του Βασιλείου και της Καλλιόπης Σπανουδάκη, με την οποία αποκτήσαμε τρία παιδιά.



Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με τη παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ του υποψηφίου Δημάρχου Ρόδου Στράτου Καρίκη, του μόνου υποψηφίου με όραμα και λύσεις για τα προβλήματα που βασανίζουν το τόπο μας, ενός ανθρώπου τίμιου, καθαρού και αγαπητό από όλη τη κοινωνία μας απαλλαγμένο από κομματικές εξαρτήσεις για ένα δήμο ανοιχτό στον πολίτη, αρωγό με κοινωνικό πρόσωπο και ανθρώπινο.

Έχω και μπορώ να προτείνω λύσεις στα προβλήματα της στάθμευσης, του κυκλοφοριακού, του οδικού δικτύου, της άναρχης δόμησης, της άμεσης μείωσης της ηχορύπανσης στο πρόβλημα του καταυλισμού των ΡΟΜΑ, της πληγωμένης εμφάνισης της Ρόδου και γενικά για κάθε πρόβλημα του τεχνικού τομέα, ως Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία και γνώση.
Η ψήφος σας αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ιερή υποχρέωση στο να δώσω τις μάχες όποτε και όπου χρειασθούν για την προάσπιση των κοινών μας επιδιώξεων”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments