Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στο Πέρθ ο Καταπόδης

Στο Πέρθ ο Καταπόδης

1
katapodis podilasia
Dodekanisos

Ο 46χρονος πρωταθλητής της ποδηλασίας Λουκάς Καταπόδης που κατέκτησε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη στο UCI Gran Fondo Rhodes (Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών της Ρόδου) 20 – 22 Απριλίου 2016 θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Περθ της Αυστραλίας 1-4 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Έλληνας πρωταθλητής που αναχώρησε χθες (Τετάρτη 24 Αυγούστου) για την Αυστραλία έχει προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτή τη διοργάνωση και αναμένεται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για μια μεγάλη διάκριση της ελληνικής ποδηλασίας σε αυτή την κατηγορία.
Λίγο πριν αναχωρήσει για το Περθ ο Έλληνας άσσος του πεντάλ δήλωσε:
«Έχω προετοιμασθεί κατάλληλα για δύο μήνες (πρωί-απόγευμα) ούτως ώστε να μπορέσω να αντεπεξέλθω σε μία τόσο μεγάλη εκδήλωση όπου θα βρεθούν οι καλύτεροι από όλο τον κόσμο επιδίωξη μου είναι να πλασαριστώ στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσω ένα μετάλλιο στην κατηγορία μου (45-49 χρονών).
Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου PPG και Racing Cycles που με βοήθησαν να πάρω μέρος σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα όπου τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα, την Sport Tour Hellas, την G.B.F. και την Zaes.
Πηγαίνω μία εβδομάδα νωρίτερα να εγκλιματιστώ με τις συνθήκες του αγώνα, να τρέξω τις διαδρομές και να είμαι έτοιμος την πρώτη Σεπτεμβρίου 2016 για την πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sillektis
sillektis
7 years ago

Protipo andra 46 eton !