Αρχική Αθλητικά νέα Στο Παρίσι ο Λιονέλ Μέσι – Αποτελεί επίσημα παίκτης της Παρί

Στο Παρίσι ο Λιονέλ Μέσι – Αποτελεί επίσημα παίκτης της Παρί

1
Φωτογραφία: sportfm.gr
Dodekanisos

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε τα χέρια με τον Λιονέλ Μέσι και ο Αργεντινός αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστής των «πρωτευουσιάνων». 

Η βόμβα έσκασε! Η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και μάλιστα χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ! «New Diamond» λοιπόν στην Γαλλική πρωτεύουσα. Ο 34χρονος, Λιονέλ Μέσι, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα έτος και ετήσιες αποδοχές 35 εκατομμύρια ευρώ. 

Πρώτος αναπαρήγαγε την είδηση ο μετρ των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο και την επιβεβαίωσε η γαλλική αθλητική εφημερίδα L’Equipe. Μάλιστα ο Νεϊμάρ με ανάρτησή του στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα στον Μέσι. «Ξανά μαζί», έγραψε μέσω Instastory ο Βραζιλιάνος επιθετικός και καλός φίλος του Αργεντινού. Τα λόγια αυτά συνόδευσε ένα μίνι video από κοινό πανηγυρισμό τους από το πρόσφατο παρελθόν με τη φανέλα της Μπαρσελόνα.

Στιγμές μετά ακολούθησε ανάρτηση της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο βίντεο φαίνονται οι κατακτήσεις των έξι χρυσών μπαλών του Μέσι και η λέξη «New Diamond» να τον συνοδεύει. Παράλληλα λίγο αργότερα ο Αργεντινός έκανε την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο του Παρισιού. Ο φακός των απαθανάτισε να χαιρετάει τους εκστασιασμένους Γάλλους φιλάθλους της Παρί. Μάλιστα φορούσε μπλούζα που στην στάμπα της έγραφε «Ici c’est Paris», δηλαδή «Εδώ είναι Παρίσι».

Δείτε το βίντεο από την άφιξη του Λιονέλ Μέσι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε χθες στο Παρίσι, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στην συνέχεια οι «πρωτευουσιάνοι» με ένα βίντεο, […]