Αρχική Εφηβικό “Στο Κ16 πάμε καλά, το Κ14 θέλει βελτιώσεις”

“Στο Κ16 πάμε καλά, το Κ14 θέλει βελτιώσεις”

0
Dodekanisos

Την άποψη του για την μέχρι τώρα διοργάνωση των πρωταθλημάτων Κ14 και Κ16 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, καταθέτει με δηλώσεις του ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων των Πανθήρων Γιώργος Αγγελάκης. Ο ίδιος, που έχει την ευθύνη τόσο της Κ14 όσο και της Κ16 τονίζει πως το πρωτάθλημα της πρώτης υστερεί σε ποιότητα σε αντίθεση με αυτό της δεύτερης που έχει μεγάλο ανταγωνισμό και γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια απ’ όλους. Μιλώντας για το Κ14 τόνισε τα ακόλουθα:

“Μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα δεν είναι πολύ ποιοτικό. Το μεγάλα σκορ δυστυχώς εξακολουθούν και υπάρχουν και αυτό είναι σίγουρα κάτι πολύ αρνητικό. Από εκεί και πέρα κατά τη γνώμη μου και ο διαχωρισμός των ομίλων δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Υπάρχουν ορισμένες ομάδες που τελικά δεν παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαιτούμενος ρυθμός. Κάποιες ομάδες έχουν παίξει έξι φορές και κάποιες άλλες μόνο δυο. Τα παιδιά δεν μπορούν να παίξουν κάθε σαββατοκύριακο και αυτό είναι κάτι που τους κοστίζει και ψυχολογικά. Θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο να μην γίνει διαχωρισμός και το πρωτάθλημα να γίνει σε έναν όμιλο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Κ16”.

Αναφερόμενος τώρα στο Κ16, ο προπονητής των Πανθήρων βλέπει σαφώς πολύ πιο θετικά πράγματα:

“Μέχρι στιγμής μου αφήνει μια πολύ ευχάριστη γεύση καθώς μιλάμε για ένα πιο οργανωμένο πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά δεν υπάρχει κανένας που να θεωρείται φαβορί για να πάρει τον τίτλο και αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός και όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο. Αλλά και οι ίδιες οι ομάδες το αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να γίνεται ένα πολύ καλό πρωτάθλημα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments