Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στο ίδιο έργο θεατής…!

Στο ίδιο έργο θεατής…!

0
evagoras
Dodekanisos

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ευαγόρας και Διαγόρας Βατίου στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων, σε παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της Α1 κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρουν το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν πρώτοι το γκολ στο 80΄ με το εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στον πάγκο του Ευαγόρα. Η αντίδραση όμως των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 86’ ο Παπαδόπουλος μετά από παράλληλη σέντρα με το κεφάλι του Ζωάννου και προβολή ισοφάρισε για τους «κυανέρυθρους». Μάλιστα μετά τη σέντρα ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Δημητρίου, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ευαγόρας: Δημητρίου, Τσιώνης, Σκαφίδας (72’ Μελέτης), Αμοιρόπουλος, Αλαφάκης, Αντωνούρης, Κώστας, Β. Αγγελόπουλος (60’ Κούτρας), Π. Αγγελόπουλος, Χατζηνικόλας, Οχτάρας
Διαγόρας Βατίου: Μαντζάνος, Ροδίτης, Αρφαράς, Ζωάννου, Μέντος, Μικιού (82’ Ορμενάι), Πάνο, Καρπαθάκης, Παπαδόπουλος, Καμπούρης, Γιαννακόπουλος (87’ Ζουρούδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments