Στο γήπεδο του Απόλλων Απολλώνων βρέθηκε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Επίσκεψη στην έδρα του Απόλλων Απολλώνων παρουσία του προέδρου του συλλόγου Σταμάτιου Ι. Μαργέλλου έκανε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. 

Όπως υπογραμμίζει στην επίσημη ανάρτησή του μέσω Facebook ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος έτυχε ξενάγησης στο γήπεδο και στα έργα που έγιναν από τον πρόεδρο του Απόλλων, Σταμάτιου Ι. Μαργέλλου. Μάλιστα οι δύο ισχυροί άνδρες συζήτησαν και τα αιτήματα της ομάδας για νέες παρεμβάσεις στην έδρα της. 

Αναλυτικά 

«Το γήπεδο στο χωριό Απόλλωνα της Ρόδου, δεν το είχα επισκεφθεί παρά το γεγονός οτι η Περιφέρεια μας εκτέλεσε σε αυτό σημαντικά έργα. Ο Πρόεδρος της τοπικής ομάδας “Απόλλων Απολλώνων”, Σταμάτης Μαργέλλος, με ξενάγησε στο γήπεδο και στα έργα που έγιναν, παρουσιάζοντας μου ταυτόχρονα και τα αιτήματα της ομάδας για νέες παρεμβάσεις σε αυτό. Το πρόγραμμα που, πρώτη ως Περιφέρεια, φτιάξαμε για την συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στα νησιά μας, έχει φέρει πολύ σημαντικά αποτελέσματα με δεκάδες γήπεδα να έχουν ήδη αναβαθμιστεί, πολλά να είναι σε στάδιο υλοποίησης και πολλά επίσης στο στάδιο της μελέτης. Αυτό το ειδικό πρόγραμμα, χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικής σε ζήτημα που δεν είναι στις αρμοδιότητες μας, απεικονίζει και την αντίληψη μας περί συνεργασίας. Συνεργασίας και προσφοράς».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments