Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στο Γαλαξίδι ο ΝΟΡ

Στο Γαλαξίδι ο ΝΟΡ

0
nor kipella
Dodekanisos

Στο Γαλαξίδι βρίσκεται η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου , για σκάφη τύπου Laser 4,7, με το προπονητή της Χριστοδούλου Γιώργο , την αθλήτρια Μαρία Καρακιαούρη, 3η νικήτρια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2013 και 2014 για σκάφη τύπου Laser RDL, (ολυμπιακή κατηγορία), 1η θέση στη γενική βαθμολογία και 1η στη κατηγορία κοριτσιών στο περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου που διεξήχθη στη Ρόδο από 23 έως 25 Μαρτίου 2014 και ο αθλητής Χατζηπαυλής Δημήτρης που πήρε τη τρίτη (3) θέση στα αγόρια στο πρωτάθλημα αυτό.
.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Γαλαξίδι είναι και πρόκριση για την Εθνική Ομάδα, στα σκάφη τύπου Laser 4.7,
Θυμίζουμε ότι τη χρονιά 2012 η Μαρία Καρακιαούρη ήταν 2η νικήτρια στο Πανελλήνιο στη κατηγορία Laser 4,7 και μέλος της Εθνικής ομάδας.
Σ’ αυτούς τους πολύ σημαντικούς αγώνες οι αθλητές μας είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον μεγάλο ανταγωνισμό του υψηλού επιπέδου των αθλητών που συμμετέχουν και θα διακριθούν και πάλι.
Ο Προπονητής της ομάδας, Χριστοδούλου Γιώργος, που προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, αφοσιωμένος, οργανωτικός, με ικανότητα επικοινωνίας και καθορισμό υψηλών αλλά εφικτών στόχων, η σφραγίδα ποιότητας που χαρακτηρίζει ένα καλό προπονητή, είναι σαφής στη δήλωσή του.
Την ομάδα αυτή αποτελούν αθλητές με ωριμότητα και παρά το νεαρό της ηλικίας , τους χαρακτηρίζει η επιθυμία για ανάληψη πρωτοβουλίας και ευθύνης για την επίτευξή των στόχων που έχουν θέσει.

Σήμερα που οι Έλληνες δοκιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες και η οικονομική κρίση τείνει να μεταβληθεί σε κρίση αξιών και αξιοπρέπειας, είναι πολύ σημαντική η οικονομική ενίσχυση του Ναυτικού Ομίλου μας για να μπορέσουμε να μεταβούμε σε αυτούς τους αγώνες και να διεκδικήσουμε αυτό που είχαμε βάλει στόχο και για το οποίο τόσο πολύ έχουμε δουλέψει όλο το χειμώνα με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες στη θάλασσα που είναι η ζωή μας και αγαπάμε πάρα πολύ.

Η αποστολή αυτή δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την οικονομική βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δια του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα αθλητισμού, κυρίου Δρακιού Μιχάλη και του κεντρικού πρακτορείου της Blue star ferries, Rodos Ferries Services, με την έκπτωση που μας παρέχει για τη μετακίνηση των αθλητών, σκαφών, οχημάτων και φουσκωτών σκαφών για την ασφάλεια των αθλητών μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments