Στο Eurolymp ο ΝΟΡ

0
2

Από τον Ναυτικό Όμιλο της Ρόδου, πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
«Η διεθνής ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Αθηνών, Athens Eurolymp Week 2013, το πρώτο μεγάλο ιστιοπλοϊκό γεγονός της χρονιάς ξεκίνησε χθες στα νερά του φαληρικού όρμου με αθλητές και αθλήτριες όλων των ολυμπιακών κατηγοριών από Ελλάδα και Ευρώπη και θα συνεχιστεί μέχρι τις 10 Μαρτίου.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου για ακόμη μια χρονιά λαμβάνει μέρος σε αυτή την ιστιοπλοϊκή γιορτή με 4 Αθλητές.
Στην κατηγορία Laser RDL συμμετέχει η Μαρία Καρακιαούρη . Ο Αγώνας είναι και πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών, νέων Γυναικών και Νεανίδων. Η 15χρονη Μαρία συμμετέχει στην κατηγορία Νεανίδων.
Στην κατηγορία Laser STD που ο αγώνας είναι και πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών, νέων Ανδρών και Εφήβων συμμετέχουν οι αθλητές Ιμσιρίδης Κωνσταντίνος στους Άνδρες και οι 15χρονοι Κουτσελίνης Κωνσταντίνος , Μαγκανιώτης Αναστάσιος. στους Εφήβους.
Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου ανέλαβε να βοηθήσει και τους αθλητές της Κύπρου Ορέστη Γερμανό και Διαμαντή Αδαμάντιο δυο 15χρονα παιδιά στα οποία διαθέσαμε σκάφη αλλά και προπονητική υποστήριξη για τους αγώνες αυτούς ανοίγοντας μια νέα εποχή συνεργασίας με τη Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.
Οι Κύπριοι αθλητές τρέχουν στη κατηγορία laser 4,7 και θα ριχθούν στη μάχη από 8/7/2013.
Στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των αγώνων και σε δύο ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αθλητές μας έφεραν τα εξής αποτελέσματα στη γενική βαθμολογία.
Καρακιαούρη Μαρία. Στην πρώτη ιστιοδρομία 9η και στη δεύτερη 10η.
Ιμσιρίδης Κωνσταντίνος : Στην πρώτη ιστιοδρομία 19ος και στη δεύτερη 20ος.
Κουτσελίνης Κωνσταντίνος : Στην πρώτη ιστιοδρομία 27ος και στη δεύτερη 25ος.
Μαγκανιώτης Αναστάσιος : Στην πρώτη ιστιοδρομία 31ος και στη δεύτερη 36ος.
Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Γιώργος Χριστοδούλου.»