Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στο δρόμο των επιτυχιών και πάλι (pics)

Στο δρόμο των επιτυχιών και πάλι (pics)

0
Dodekanisos

Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη με 1 – 0 πέτυχε η Ρόδος σε βάρος της Νέας Αρτάκης στο Δημοτικό Στάδιο και επανήλθε έτσι στις επιτυχίες μετά την ήττα στη Μυτιλήνη από τον Αιολικό την περασμένη αγωνιστική. Ήταν ένα «τρίποντο» το οποίο οι «πράσινοι» χρειάζονταν για να μπορέσουν να συνεχίσουν με άλλον αέρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Η Ρόδος έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Κώστα Βελιτζέλο ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της αλλά ήταν παράλληλα και φλύαρη κρατώντας για αρκετή ώρα τη μπάλα στην κατοχή της χωρίς όμως να φανεί ιδιαιτέρως απειλητική όπως σε προηγούμενα παιχνίδια.

Η Ρόδος στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε μεν την υπεροχή η οποία όμως ήταν πολύ φλύαρη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πλησιάσει με αξιώσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων. Η Νέα Αρτάκη έδειξε πολύ διαβασμένη, ήταν άριστα στημένη και έκλεισε πολύ σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Ναβροζίδη. Παράλληλα, με τους Παπαδάκη και Ντελέκο να βρίσκονται σε καλή ημέρα δημιούργησε αρκετά προβλήματα κοντά στα καρέ της Ρόδου κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στην άμυνα των «ελαφιών».
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά με τους γηπεδούχους πάντως να βρίσκουν τον τρόπο να …ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα και να αποκτούν προβάδισμα στο σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Η Ρόδος χωρίς να εντυπωσιάσει από εκεί και πέρα, μπόρεσε να διαχειριστεί καλά τον αγώνα και να φθάσει τελικά στην κατάκτηση των βαθμών που ήταν και το ζητούμενο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στο 2’ ο Δελαπόρτας μπήκε ωραία από τα δεξιά στην περιοχή κάνοντας το γύρισμα χωρίς όμως να ακολουθεί κάποιος παίκτης για να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 29’ ο Παπαδάκης γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά και ο Ντελέκος έκανε την προβολή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 36’ ο Δελαπόρτας με μια πολύ ωραία μπαλιά «βρήκε» τον Μπίσα μέσα στην περιοχή ο οποίος σούταρε δυνατά αλλά ο Ναβροζίδης έκανε εκτίναξη και απόκρουσε σε κόρνερ. Ήταν η καλύτερη στιγμή της Ρόδου στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 68’ ο Δελαπόρτας έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο Χατζησάββας με πολύ ωραία κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1 – 0.
Στο 77’ ο Παπαδάκης έκανε ωραία πάσα στον Χατζηστάμου σε θέση μέσα δεξιά και αυτός έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από τοπ δεξί δοκάρι (άουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης (Ναζιρόπουλος, Μιμίδης) του Συνδέσμου Αθηνών.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Τζίμας, Παπαθανασίου (57’ λ.τ. Βουργουτζής), Νικολόπουλος, Κανταρτζής, Σούλης 75’ Χατζηπέτρος), Μπίσα (65’ Σταυλάς), Ραχήμ, Χατζησάββας, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος (77’ Κλιγγόπουλος)
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καράλης (65’ Μπαλαμπάνης), Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Παπαδάκης (78’ Λούκας), Ντελέκος, Σπανός (50’ Μιχελής), Κνέζεβιτς (50’ Πατερίτσας), Τσίγκας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments