Αρχική Παιδικό Στο δίκτυο του Ατρομήτου η Αναγέννηση Ασφενδίου!

Στο δίκτυο του Ατρομήτου η Αναγέννηση Ασφενδίου!

0
Dodekanisos

Μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία για την ομάδα από την Κω επετεύχθη, καθώς η Αναγέννηση θα αποτελεί από εδώ και πέρα συνεργαζόμενη ομάδα του Ατρομήτου, όσον αφορά τις ακαδημίες πάντα του συλλόγου.

Θυμίζουμε πως συνεργαζόμενοι σύλλογοι με το δίκτυο σχολών του Ατρομήτου είναι ο Κλεάνθης Παραδεισίου αλλά και ο Ανταγόρας Κω.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τον Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδίου Κω!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας του νησιού.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος του Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδίου Κω, Γεώργιος Ξενικός τόνισε τα εξής:

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου , θα ήθελα να εκφράσω την ιδιαίτερη μας τιμή και ευχαρίστηση για την επίτευξη της συνεργασίας σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών με την Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών , έναν σύλλογο ο οποίος έχει αποδείξει εμπράκτως τα τελευταία χρόνια , ότι τα τμήματα υποδομών αποτελούν ακρογονιαίο λίθο για την ανάπτυξη των συλλόγων και κατ’ επέκταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την επίτευξη της παραπάνω συμφωνίας , θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος, κ. Απόστολο Αποστόλου για το ενδιαφέρον και την ένταξη μας στο Δίκτυο και επιπρόσθετως τον νέο Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Χαράλαμπο Ναβροζίδη ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την υλοποίηση της εν λόγω συνεργασίας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments