Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Στο απόλυτο μηδέν έμειναν Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας

Στο απόλυτο μηδέν έμειναν Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας

0
Dodekanisos

Ο ΟΦ Ιεράπετρας κατόρθωσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «δημοτικό στάδιο», μετά το 0-0 κόντρα στον Διαγόρα, σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Διαγόρας μετά τον Εργοτέλη και τα Χανιά, δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα του μία ακόμα ομάδα από την Κρήτη. Ο «γηραιός» παραμένει σε κοντινή απόσταση από τη «διακεκαυμένη» ζώνη.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν η ομάδα που εισήλθε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρης και μόλις στο ένατο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ, το δυνατό σουτ όμως του Νεκούλ απέκρουσε ο Μπίντσης. Ενώ στο 19ο λεπτό η Ιεράπετρα έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, με τον Νεκούλ να σουτάρει και τον Μπίντση να λέει και πάλι «όχι» στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Παρόλα αυτά, τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς την είχε ο Διαγόρας, όταν στο 35′ ο Μπαστιάνος πήγε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καραγκιόζη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό με μόνη καλή καταγεγραμένη φάση το σουτ του Λαμπίρη να απομακρύνεται από τον Καραγκιόζημε και τις δύο ομάδες να μένουν στο απόλυτο μηδέν.

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

Τέταρτος: Λάμπρου (Εύβοιας)

Διαγόρας (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Μουμίν, Λαμπίρης (90′ Μπούμπας), Τσιαντούλας (77′ Σάιμπερτ), Μπαστιάνος, Ζούνης (64′ λ.τ Παραστατίδης)

ΟΦ Ιεράπετρας (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Ζήσης (70′ Χιντζίδης), Ντι Λορέντζο, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεζ, Νεκούλ, Μπλάνκ (60′ Αντερέγκεν), Βουό

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments