Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στίβος: Το ερχόμενο Σάββατο οι αγώνες Κ16

Στίβος: Το ερχόμενο Σάββατο οι αγώνες Κ16

0
Dodekanisos

Το ερχόμενο Σάββατο (12/06/2021) θα διεξαχθούν στη Ρόδο οι προγραμματισμένοι αγώνες ΣΤΙΒΟΥ, για τα Δωδεκανησιακά Σωματεία για την ηλικιακή κατηγορία Κ16 (ΠΠ/ΠΚΑ’).
Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΔΟΠΑΡ εκτιμώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Στίβος και όλος ο Αθλητισμός γενικότερα θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων στην Αθλητική επανεκκίνηση, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου , για κάλυψη της φιλοξενίας των αθλητικών ομάδων στίβου των νησιών Πάτμου, Καλύμνου και Κω.
Οι αγώνες αυτοί, που τόσο μεγάλη ανάγκη είχαν οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριές, μετατέθηκαν για τις 12/06 από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία μέσα στον Απρίλιο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο στίβου του ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΡΟΔΟΥ, το Σάββατο το απόγευμα (16:00-20:30), θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.
Σε Δωδεκανησιακό επίπεδο οι αγώνες αυτοί είναι οι τελευταίοι για την περίοδο του καλοκαιριού. Από τον Σεπτέμβρη ο Δωδεκανησιακός στίβος θα επανέλθει αγωνιστικά με σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις (ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΕΙΑ και ΛΕΡΕΙΑ στη Λέρο, Αιγαιοπελαγίτικοι στη Χίο και RUNGREECE στη Ρόδο).
Ο ερασιτεχνικός Αθλητισμός εκτιμάει την προσπάθεια που γίνεται καθημερινά από την διοίκηση του ΔΟΠΑΡ για βελτίωση των εγκαταστάσεων και γενικότερα για ενέργειες υποστήριξης των αθλουμένων.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments