Στίβος: Συνεχίζονται οι επιτυχίες

Συνεχίζονται οι επιτυχίες των Δωδ/σιων αθλητών και αθλητριών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου.
Μετά την εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών μας και των συλλόγων μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στις 18-19 Ιουνίου 2011 στις Σέρρες και στο Διασυλλογικό  Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στις 25-26 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου 2011 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων της κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ η Παρασκευή Ζάρρα του Α.Ο. ‘ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ’ Ρόδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πένταθλο Παγκορασίδων, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι το ταλέντο της  σε συνδυασμό με την συστηματική δουλειά την ανέβασαν στην κορυφή.
Επίσης η ΕΑΣ Σεγας συγχαίρει την ομάδα που εκπροσώπησε τον στίβο στα ISLAND GAMES  και ιδιαίτερα την Θεοδώρου Κλέλια που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Άλμα σε Ύψος.
Επόμενοι αγώνες για τα σωματεία μας τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου των Εφήβων-Νεανίδων (Λάρισα 9-10/7), των Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ (Τρίκαλα 16-17/7),  Ανδρών-Γυναικών (ΟΑΚΑ 30-31/7) όπου αναμένουμε τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments