Αρχική Uncategorized Στις Ράχες για τη διάκριση

Στις Ράχες για τη διάκριση

0
Dodekanisos

Με πολύ κέφι και ενθουσιασμό ξεκινάνε οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου το ταξίδι τους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ  κάτω των 19 ετών, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Αυγούστου στις Ράχες Φθιώτιδος. Οι δύο ομάδες (ζευγάρια) της Τελχινίδας, αφού κέρδισαν τα χρυσά μετάλλια στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Κω στις αντίστοιχες κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών, θα αναμετρηθούν με τους υπόλοιπους πρωταθλητές περιφερειακών πρωταθλημάτων διεκδικώντας την καλύτερη  δυνατή θέση στην πανελλήνια κατάταξη.

Προπονητές των ομάδων είναι η Φαίη Μίχου και ο Νίκος Τσιντομηνάς (ο οποίος και θα συνοδεύσει την αποστολή) ενώ χορηγοί των αθλητών που καλύπτουν μέρος των εξόδων του ταξιδιού είναι το ψητοπωλείο fast food SPECIAL, οι τεχνικές εταιρείες «Vast-MAKE I.K.E.-Ζαράνης Εμμανουήλ» και Σάββας Μακρής & ΣΙΑ Ε.Ε, τα καταστήματα Amor Amor και η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries.

Τα παιδιά μας περιγράφουν τα συναισθήματά τους: «Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε για μία ακόμα χρονιά σ’ αυτή την πανελλήνια διοργάνωση, να ξαναδούμε φίλους αθλητές από μακριά και να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση. Είμαστε και οι δύο νεοσύστατες ομάδες και δεν έχουμε προλάβει να δουλέψουμε με τους καινούργιους μας συμπαίκτες αρκετούς μήνες, αλλά ήδη έχουμε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και στο πανελλήνιο. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, με διπλές προπονήσεις, και έχουμε αφιερώσει πάρα πολύ  χρόνο και κόπο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει από άλλες ομάδες σε επίπεδο αγωνιστικών εμπειριών λόγω γεωγραφικών παραγόντων. Είμαστε πολύ μακριά από τις διοργανώσεις που γίνονται για αθλητές της ηλικίας μας και τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα για να κάνουμε αυτά τα ταξίδια. Έτσι αναγκαζόμαστε να περιοριστούμε στις διοργανώσεις εδώ στη Ρόδο και γι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας αυτό το ταξίδι σε πολλά επίπεδα. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς, τους προπονητές μας και κυρίως τις οικογένειές μας για τη στήριξη που μας προσφέρουν».

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα βρίσκονται το απόγευμα της Παρασκευής στις Ράχες Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στον «Πολυχώρος Nisi». Εκεί στην τεχνική σύσκεψη του τουρνουά θα καθοριστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του τελικού τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος Junior (K19 Juniors Final) στο οποίο θα αγωνισθούν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της Ε.Ο.ΠΕ. (αναδείχθηκαν από τα Regionals) και οι ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά Open που προηγήθηκαν.

Οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο το πρωί ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα έχουμε τους φετινούς πρωταθλητές Ελλάδας σε Έφηβους και Νεάνιδες.

Οι αρχικές λίστες σε αγόρια και κορίτσια είναι:

Αγόρια Κ19

  1. Γαληρόπουλος / Γκότσης
  2. Καφούρος / Κουρτίδης
  3. Χανδρινός / Χανδρινός
  4. Βογιατζόγλου / Σαυραδάκης
  5. Μέξας / Μέξας
  6. Αναστασάκης / Παχιαδάκης
  7. Βουτορίτσας / Τριανταφύλλου
  8. Σωφέρης / Ροδοβίτης
  9. Τέλιος / Χατζίδης
  10. ΦΙΛΙΠΠΟΥ Σεβαστός / ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Αντώνης (Ρόδος)
  11. Μπουγάτσος / Τσιγαρίδας
  12. Μύρος / Ποιμενίδης

Κορίτσια Κ19

  1. Λιέπουρη / Λιέπουρη
  2. Μαραθοκαμπίτου / Τσαλικούδη
  3. Ματίου / Μπάκα
  4. Σπυροπούλου / Χατζή
  5. Αγγελοπούλου / Παναγιωτίδου
  6. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ιωάννα / ΤΕΡΖΙΟΥ Φαμπιόλα (Ρόδος)
  7. Αντωνάκη / Περδικάκη
  8. Βελεσιώτη / Κουμπαρά
  9. Ήργη / Μέλλιου
  10. Σακκά / Καραβίδα
  11. Δαμιανού / Κωστάκη
  12. Καμπούρη / Λίτο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments