Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στις νίκες και πάλι

Στις νίκες και πάλι

0
ethnikos arxipolis
Dodekanisos

Στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές επέστρεψε ο Εθνικός ο οποίος κέρδισε στο γήπεδο του με 2 – 1 τον Άγιο Ισίδωρο σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας. Ο «Άγιος» πάντως μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18’ με πλασέ του Γ. Μόσχου από κοντά (0 – 1). Οι γηπεδούχοι όμως «απάντησαν» άμεσα καθώς δυο λεπτά αργότερα (στο 20’) πέτυχε την ισοφάριση (1 – 1) με σουτ του Λυριστή. Μάλιστα στο 23’ ο Μαρκόπουλος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό (2 – 1). Στην επανάληψη ο Εθνικός ήταν καλύτερος (είχε δοκάρι με τον Στεργιόπουλο στο 65’) και έχασε ευκαιρίες για πετύχει μια πιο άνετη νίκη απέναντι σε έναν Άγιο Ισίδωρο που έπαιξε φιλότιμα και στάθηκε αξιοπρεπέστατα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Φραγκίνης, Τάσσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Κρεκούκιας (72’ Δημητριάδης), Γιαννιού, Λυριστής, Πάλλας, Διακίδης, Μπεγκάσι (62’ Μπαϊρακτάρης), Παπανθίμου, Στεργιόπουλος, Γιώργου, Μαρκόπουλος
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Αναστασάς, Κώτσος, Δημητράκης, Γεωργαλλής, Μαούνης, Βονάκης, Γεργάς (46’ Στραβογιάννης), Μόσχου Γ. (83’ Σάββενας Κ.), Διακοπαρασκευάς (60’ Μόσχου Ρ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments