Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Ορφέας

Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Ορφέας

0
ippotes orfeas
Dodekanisos

Με ισοπαλία 2-2 έληξε η συνάντηση ανάμεσα στους Ιππότες και τον Ορφέα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων που είναι κοινή έδρα και των δύο ομάδων. Το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, όμως το ενδιαφέρον των φιλάθλων κρατήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα καθώς το σκορ ήταν ρευστό και το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19΄με διαγώνιο σουτ του Αμπελά, χωρίς να έχουν την υπεροχή στο ματς, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1μετα από δύο λεπτά(21΄) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πλαγγέντη Λ. το οποίο κέρδισε ο Βρετινάρης από τον Παντελίδη (ανατροπή στη μεγάλη περιοχή). Οι ομάδες προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ αλλά πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 59΄με δυνατό σουτ του Πλαγγέντη Λ. μέσα από την περιοχή και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων 94΄ ο Ορφέας με διαγώνιο σουτ του Παντελίδη έκανε το 2-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή ότι ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν υπερβολικός.
Διαιτησία: Παπαγιαννίδης-Πέρος-Διακοφιλιππής
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Ζωάννου, Πουλλάς, Θεοδοσίου (84΄λ.τ. Φιάμπολης), Μαρίνος, Βρετινάρης, Οικονομίδης (80΄ Παπαβεργής), Χατζημιχαήλ, Πλαγγέντης, Αλιάι, Καραμπάντζος
ΟΡΦΕΑΣ: Ερνίκιολης, Ζωάννου Π. (36΄λ.τ.Μπότσης), Οσάφι, Μανδαλιός, Παντελίδης, Γεωργαλλής (74΄Στόϊος), Ροδίτης, Κουλουριώτης, Αμπελάς, Κιάρρι, Γκρέμσι (78΄Μενίκος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments