Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Στις καθυστερήσεις η πρόκριση για Κλεάνθη

Στις καθυστερήσεις η πρόκριση για Κλεάνθη

2
apollon kleanthis
Dodekanisos

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Κώστας Καλημέρης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κλεάνθης κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (3η) του κυπέλλου Δωδεκανήσου αφού επικράτησε μέσα στις Καλυθιές του τοπικού Απόλλωνα με 2-1.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. Η υπεροχής του τελικά έφερε καρπούς στο 32΄ όταν με το σουτ του Αλεξανδρίδη άνοιξαν το σκορ για το 0-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ανέβασε ρυθμό πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα, ενώ στο 81΄ έφτασε και στη ισοφάριση με το σουτ του Σαπαλίδη μετά την πάσα του Νικολού. Στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις οι «ροσονέρι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα φτάνοντας στην πρόκριση με την κεφαλιά του νεοαποκτηθέντα Καλημέρη ύστερα από την σέντρα του Λυριστή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Τσέτσος, Βασιλείου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Κιόττου, Τσίττας, Νικολός, Σαπαλίδης, Μαραγκάκης, Κώστας (58΄ Μιχαλάς), Κούρτι (46΄ Σταυρής), Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Γίδαρης, Στάθης (76΄ Σαμπάνι)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Σιέχ, Μαριάς, Καρίκης (45΄λ.τρ.Πλύγκος), Γκινής, Γιαννίκος, Ποζατζίδης (70΄ Σκόρπος), Αλεξανδρίδης, Θάνος (80΄ Λυριστής), Καλημέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mafiozo
mafiozo
7 years ago

μερικοι απο την ομαδα του απολλων δεν κανουν δεν επρεπε να κατεβουν καν!!!

kkk
kkk
7 years ago

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΝΟΜΙΖΩ ΥΣΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΗ