Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στις 3.30μ.μ. με Ατσαλένιο!

Στις 3.30μ.μ. με Ατσαλένιο!

0
IMG 3703
Dodekanisos

Στις 3.30μ.μ. και όχι στις 3μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τελικά αύριο το εντός έδρας παιχνίδι της Ρόδου με τον Ατσαλένιο με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (4ος όμιλος). Η αλλαγή στην ώρα έγινε μετά από αίτημα που έκανε η φιλοξενούμενη ομάδα για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου των «ελαφιών»:
«Μισή ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη, θα ξεκινήσει το αυριανό (Σαββάτο) παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ατσαλένιο για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Μετά από αίτημα που έκανε η ομάδα της Κρήτης για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά, η σέντρα του αγώνα θα δοθεί στις 3.30μ.μ. και όχι στις 3μ.μ. όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού να σταθεί δίπλα στο πλευρό της ομάδας μας και να έρθει στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
ΦΙΛΑΘΛΕ, γίνε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας και έλα στο γήπεδο να χειροκροτήσεις τους ποδοσφαιριστές μας. Η δική σου παρουσία θα βοηθήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να προχωρήσει μπροστά με περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments