Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στις 26 Ιουλίου η τελετή έναρξης τουBillie Jean king Cup

Στις 26 Ιουλίου η τελετή έναρξης τουBillie Jean king Cup

0
Dodekanisos

Την Τρίτη 26 Ιουλίου θα γίνει η τελετή έναρξης, η κλήρωση των αγώνων και η παρέλαση των Εθνικών ομάδων U16 κοριτσιών, που θα αγωνιστούν στο τουρνουά Billie Jean king Cup. Συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου, στις 12:00 έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στις 19:30, στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης θα γίνει η τελετή έναρξης με παρέλαση των Εθνικών ομάδων με την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου. Παράλληλα θα γίνει η κλήρωση των αγώνων (27 έως 29 Ιουλίου), όπως και η συνάντηση των αρχηγών ομάδων. Το φινάλε της βραδιάς περιλαμβάνει το welcome party στο Tennis Café, όπου οι διοργανωτές θα καλωσορίσουν ουσιαστικά τις επτά Εθνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος (Ελλάδα, Κύπρος, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Ουκρανία, Εσθονία, Λετονία).

Το διεθνές τουρνουά Billie Jean King Cup, αποτελεί μία μεγάλη διοργάνωση για το νησί της Ρόδου και διοργανωτές του τουρνουά είναι ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης (Ρ.Ο.Α.), η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ., η Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments