Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Στις 21:30 εν τέλει το Διαγόρας-ΔΙ.ΑΣ

Στις 21:30 εν τέλει το Διαγόρας-ΔΙ.ΑΣ

0
dimotiko stadio
Dodekanisos

Σήμερα το βράδυ στις 21:30 τελικά θα διεξαχθεί το φιλικό ανάμεσα στην ομάδα από την Κω και τον Γηραιό, στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας». Το συγκεκριμένο φιλικό θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο εν’ όψει της συνέχειας της ΑΕ ΔΙ.ΑΣ , καθώς θυμίζουμε πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν θα είναι στις 26 Αυγούστου με αντίπαλο την Θύελλα Ραφήνας για τις ανάγκες του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και στις 8 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει ξανά στην Ρόδο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Φοίβο Κρεμαστής στο Σούπερ Καπ.

Να τονιστεί πως η ΑΕ ΔΙ.ΑΣ έχει κλείσει και με άλλη ροδίτικη ομάδα φιλικό, με τον Ιάλυσο στις 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Πυλίου και ώρα 21:30.

Η ανακοίνωση της Α.Ε ΔΙ.ΑΣ:

«Η ΑΕ ΔΙΑΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ στη Ρόδο την Πέμπτη 16/8/18 και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου. Επόμενο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας είναι με την ομάδα του ΙΑΛΥΣΟΥ την Κυριακή 2/9/18 στο γήπεδο Πυλίου ώρα 21:30.

Ενημερώνουμε και για τα 2 επίσημα παιχνίδια πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος τα οποία είναι για το Κύπελλο Ελλάδος την Κυριακή 26/8/18 ώρα 17:00 με την ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ στο γήπεδο Πυλίου και το Σάββατο 8/9/18 για το Σουπερ Καπ Δωδεκανήσου με τον ΦΟΙΒΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ στη Ρόδο (δεν ορίστηκε ακόμη ώρα).»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments