Αρχική Αθλητικά νέα Στις 16 του μονού γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων πέρασε η Σάκκαρη

Στις 16 του μονού γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων πέρασε η Σάκκαρη

0
Πηγή: Reuters/Edgar Su
Dodekanisos

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 σετ της Νίνα Στογιάνοβιτς και προκρίθηκε στις 16 του μονού γυναικών τένις.

Η Σάκκαρη (Νο. 19 στην παγκόσμια κατάταξη) χωρίς δυσκολία επικράτησε με 6-1, 6-2 σε μόλις 68 λεπτά. Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια πήρε και την πρόκριση στις 16 του τένις των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για την δεύτερη νίκη της Σάκκαρη επί της Στογιάνοβιτς (Νο. 90), μετά τη νίκη της το 2015 στο Μινσκ. Η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη θα είναι η νικήτρια του αγώνα Σβιτολίνα-Τομλιάνοβιτς. 

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη

Όσον αφορά την πρώτη εμπειρία της από Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι μία μοναδική εμπειρία. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ σε αυτήν τη διοργάνωση είναι κάτι το απίστευτο. Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα και έφτασα εδώ».

Για την αγωνιστική της κατάσταση, δήλωσε: «Αγωνιστικά και στα δύο ματς, δεν έχω κάνει κάτι το φοβερό. Έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω. Νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και παίζεις με πολλή ψυχή και καρδιά, αυτό ξεπερνάει και το αγωνιστικό επίπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ξυπνούν νωρίς και με βλέπουν. Εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα. Τους αγαπώ που μας στηρίζουν. Ελπίζω να τους κάνουμε πολύ περήφανους».

Για το κλίμα που επικρατεί στο Ολυμπιακό χωριό: Γενικά περνάμε πολύ ωραία. Χθες μου κάνανε και ένα πολύ ωραίο δώρο και κόψαμε και τούρτα για τα γενέθλια μου. Γενικά είναι όλα υπέροχα».

Τα στιγμιότυπα από την νίκη της Μαρίας Σάκκαρη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments