Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Στις 16/9 αρχίζει ο ΑΟ Φαληρακίου

Στις 16/9 αρχίζει ο ΑΟ Φαληρακίου

0
Dodekanisos

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο ΑΟ Φαληρακίου όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος, αναλύοντας και τη φιλοσοφία του. Αναλυτικά:

“Ο ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ δήλωσε σήμερα συμμετοχή στο πρωτάθλημα ,με την προσδοκία αγωνιστικά να πάμε καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν !!
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στης 16 Σεπτεμβρίου σε δύο γκρουπ ,ένα πρωινό και ένα απογευματινό αυτό λόγο εργασίας των παικτών !!!
Θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στην γενική φυσική κατάσταση των παικτών ,μίας και η αποχή από την αγωνιστική δράση ήταν πολύ μεγάλη !!!

Όσον αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα πού εξέδωσε η Γ.Γ.Α θα προσπαθήσουμε να τα τηρήσουμε όσον το δυνατόν καλύτερα !!
Δυστυχώς λόγο της απαγόρευσης των φιλάθλων στα γήπεδα ,δεν θα εκδώσουμε κάρτες διαρκείας ,θα εκδώσουμε όμως δύο ημερολόγια ,ένα με την φωτογραφία όλης της ομάδας και ένα με της ατομικές φωτογραφίες των παικτών ,θα βάλουμε 50 διαφημίσεις των 20 ευρώ σε κάθε ημερολόγιο και περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια ,για τους κατοίκους του εξωτερικού που θέλουν να βοηθήσουν ,υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα της ομάδας !!

Θα κάνουμε 4 έως 6 μεταγραφές ο ένας θα είναι τερματοφύλακας πάντα με δικά μας παιδιά ,τα ονόματα θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα
Φέτος η ομάδα θα κάνει μία προσπάθεια να κάνει ακαδημίες με πολύ μικρά παιδιά 3-4 και 5-6 ετών”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments