Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Στηρίζει Γραμμένο η ΕΠΣΔ!

Στηρίζει Γραμμένο η ΕΠΣΔ!

3
Ο Βαγγέλης Γραμμένος στα γραφεία της ΕΠΣΔ
Dodekanisos

Την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Αυτό γνωστοποίησε η ίδια η Ένωση με επίσημη ανακοίνωση της εκτελεστικής γραμματείας της. Ουσιαστικά, η ΕΠΣΔ στηρίζει πλέον την αντιπολίτευση. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:
«Σε συνεδρίαση συνήλθε η Εκτελεστική Επιτροπή (Ε.Ε.) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου το βράδυ της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2016. Εν αρχής, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας και υποψήφιο για την Προεδρία της Ε.Π.Ο. Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος και ενημέρωσε για τις θέσεις και τις απόψεις του αναφορικά με τη λειτουργιά της Ομοσπονδίας κατ’ επέκταση των κατά τόπους Ενώσεων. Κατόπιν, το σώμα μας προχώρησε στην συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, και στο πλαίσιο των γενικών θεμάτων, έθεσε σε ψηφοφορία την στάση που θα ακολουθήσει ενόψει των εκλογών στις 26 Οκτωβρίου. Η απόφαση που ελήφθη ΟΜΟΦΩΝΑ από τα μέλη της Ε.Ε. είναι στις επικείμενες εκλογές να στηρίξει τον έτερο υποψήφιο και πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΙΧ. ΒΕΡΓΩΤΗΣ
ΜΙΧ. ΒΕΡΓΩΤΗΣ
7 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΠΟ ΝΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΔ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

elenitsa
elenitsa
7 years ago

[quote name=”ΜΙΧ. ΒΕΡΓΩΤΗΣ”]ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΠΟ ΝΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΔ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.[/quote]
τωρα θα χαλασει η φιλια τους?

ξυπνα
ξυπνα
7 years ago

παρολι