Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στήριξη του 4ου Μαραθωνίου από τον Όμιλο Χατζηλαζάρου

Στήριξη του 4ου Μαραθωνίου από τον Όμιλο Χατζηλαζάρου

0
Dodekanisos

Αναγνωρίζοντας την πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS στηρίζει και φέτος το Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Η οικογένεια Χατζηλαζάρου, στηρίζοντας πάντα δράσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και αναδεικνύουν το νησί μας, θα συμμετάσχει και πάλι ενεργά, πιστεύοντας στην όμορφη ιδέα του αθλητισμού και ενισχύοντας στην περίπτωση αυτή το δρομικό κίνημα. Αναβαθμίζοντας την προσφορά του, ο Όμιλος Χατζηλαζάρου-H HOTELS θα είναι ο χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων, αγώνας που προσελκύει τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών, σε σχέση με τους υπόλοιπους της ίδιας ημέρας, που εκτός από το Μαραθώνιο (42.195μ.) είναι, ο Ημιμαραθώνιος (21χλμ), τα 10χλμ. και ο αγώνας των 1.000μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων.
Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε από τον όμιλο Χατζηλαζάρου : «Είμαστε χαρούμενοι, που για άλλη μια χρονιά ο όμιλος H Hotels Collection συμμετέχει στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση υποστηρίζοντας τον τέταρτο διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου και εύχεται σε όλους καλή επιτυχία.»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με έναρξη την πλατεία Ρίμινι και τερματισμό στο κέντρο της πόλης.
-Η διαδρομή, είναι: Πλατεία Ρίμινι ➢ Ακτή Σαχτούρη➢ Οδός Αυστραλίας ➢ Αναστροφή στη διασταύρωση της Οδού Αυστραλίας με την Ι. Καποδιστρίου ➢Οδός Αυστραλίας ➢ Ακτή Σαχτούρη➢ Πύλη Ελευθερίας➢Τερματισμός: Κέντρο Ρόδου, Πλατεία Ελευθερίας.
-Ώρα εκκίνησης αγώνα: 11:50π.μ.
-Το χρονικό όριο τερματισμού για τα 5χιλ. είναι τα 55′.
-Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι πάνω από 12 ετών.
-Ανήλικοι συμμετέχουν με έγγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους
-Οι εγγραφές κλείνουν στις 31 Μαρτίου 2017.
Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς στον αγώνα 5 χλμ θα παραλάβουν:
-Αριθμό Συμμετοχής δρομέα
-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip
Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
-Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής
-Παροχή νερού, ισοτονικών, χυμών, και ιατρικών υπηρεσιών στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
-Πάνινη τσάντα με το επίσημο T-shirt του αγώνα.
-Κόστος Συμμετοχής: 10€ και 5€ εκπτωτικό *(για άνεργους, φοιτητές, μαθητές, αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και ομαδικές εγγραφές)

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.
Ο Χρυσός χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των 5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα των H Hotels. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων προς και από το νησί της Ρόδου, Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.
Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά του Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS, χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξένει τη Γραμματεία του αγώνα, ΒΑΠ Κουγιος, Ioannidis Hotels, SemiramisHotel, Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές : http://www.roadstorhodes.com
Μείνετε συντονισμένοι: Facebook.com/roads2rhodes | Twitter.com/RoadstoRhodes | Instagram.com/roadstorhodes

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments