Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έντονα παράπονα Χάσταλη για το παιχνίδι της Τήλου

Έντονα παράπονα Χάσταλη για το παιχνίδι της Τήλου

9
12
Dodekanisos

Λάβρος κατά της συμπεριφοράς ορισμένων παικτών του ΑΣ Τήλος στο χθεσινό παιχνίδι ήταν μες δηλώσεις του ο προπονητής της Αναγέννησης Έμπωνα Χρυσόστομος Χάσταλης. Μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM μεταξύ άλλων τόνισε:
«Υπήρχαν ορισμένοι παίκτες της αντιπάλου ομάδας που από την αρχή του αγώνα έβριζαν τον διαιτητή. Αυτός το μόνο που τους έλεγε ήταν να ηρεμήσουν. Το αποκορύφωμα ήταν σε μια φάση στο 80’ όταν παίκτης της αντιπάλου ομάδας έριξε από τα χέρια του «βοηθού» το σημαιάκι και το κλώτσησε βρίζοντας τον. Ούτε τότε βγήκε η κόκκινη κάρτα. Αναρωτήθηκα τι πρέπει να γίνει για να βγει η κόκκινη κάρτα και τελικά έκαναν επίθεση και σε εμένα. Αν είναι δυνατόν. Η ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Δεν θέλω να σταθώ σε συγκεκριμένες φάσεις γιατί δεν έχουν απολύτως καμία σημασία και αξία. Άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα που πρέπει να κοιτάξουμε όλοι μαζί να τα λύσουμε αν θέλουμε να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο μας. Όπως έχω ακούσει, αυτά τα πράγματα έχουν ξαναγίνει στην Τήλο. Δεν μπορεί λοιπόν να μην τιμωρούνται. Αυτές είναι καταστάσεις που πρέπει πάντοτε να τιμωρούνται είτε γίνονται στην Τήλο, είτε στον Έμπωνα, είτε και όπου αλλού. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να τις απομονώνουμε. Δεν είναι ωραίο να κάνεις το χόμπι σου και να φεύγεις προβληματισμένος από το γήπεδο».
Ο τεχνικός της Αναγέννησης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Έβλεπα τον Γιάννη τον Μηλιό να έχει αγανακτήσει. Προσπαθούσε να τους ηρεμήσει. Δεν ήταν όλοι οι παίκτες που είχαν κακή συμπεριφορά. Ήταν τέσσερις – πέντε όμως, που πραγματικά είχαν ξεφύγει. Είναι κρίμα και για την ίδια της ομάδα της Τήλου γιατί χαλάνε όλη την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Επιτέλους, ας κάνουν κάτι οι διαιτητές και ας εφαρμόσουν πιστά τον κανονισμό σε ότι έχει να κάνει με τον πειθαρχικό έλεγχο. Αν ορισμένοι νιώθουν ότι φοβούνται και ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ας μην πηγαίνουν να παίζουν. Ας δηλώνουν κώλυμα. Εγώ τους καταλαβαίνω. Είναι ανθρώπινο. Όταν υπάρχει πίεση και φόβος δεν μπορεί να παίξει σωστά ένας διαιτητής. Όμως αυτοί που πηγαίνουν θα πρέπει να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos
nikos
10 years ago

συμφωνω με οσα ειπε ο κ.Χασταλης…εχουμε παει και μεις Τηλο και ξερουμε πως συμπεριφερονται…σαν μαο-μαο…βεβαια ολα αυτα γινονται με την ανοχη της ΕΠΣΔ και της ΤΟΔ…και κατι παραπανω φετος που θελουν με νυχια και με δοντια να την κρατησουν στην κατηγορια, λογω εκλογων βεβαιως…

mike
mike
10 years ago

poses fores tha ta akousoume auta … exoume vsarethei oses fores kai an ta poume kaneis den to katalavenei .. opote einai @@@@@ kai etsi tha parameinoun … efoson kanenas den tous deixnei to dromo pros ta apoditiria.. !!

grigoris
grigoris
10 years ago

αυτες οι ομαδες με τους υπερβαρους πρεπει να εξαφανιστουν απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη..ας δηλωσουν σε πρωταθλημα σουμο…

soroniatis
soroniatis
10 years ago

an theleis na prostateuseis tin omada sou,prin apo tetoia paixnidia,apaiteis na oristoun 50arides diaitites ekei.einai ligoi alla tous kserei oli i rodos.an to afiseis stin tixi distixos tha exeis provlimata.gi auto emeis kaname mia oraia ekdromoula stin tilo

soroniatis
soroniatis
10 years ago

to poiasame omos kai to iponooumeno tora gia tin nisiro pou to afisame stin tixi.oi ekloges omos einai konta

nikos
nikos
10 years ago

Σορονιατη, λιγο πολυ το ιδιο σχεδον ισχυει και στη Νισυρο…λιγο πιο ελαφρυ εκει…και περσι στην Τηλο , τα ιδια και χειροτερα ηταν…πολλα χρονια ειναι αυτο το ατημωρητο καθεστως…δυστυχως…Και οποια διοικηση θα μπαινει στην ΕΠΣΔ , τα ιδια θα κανει…βεβαια καλο θα ηταν η ΕΠΣΔ να εξηγησει στα σωματεια της Ροδου, γιατι γινεται αυτο…

ανωνυμος
ανωνυμος
10 years ago

παιδια δηλαδη τωρα θελετε να παιζουν οι διαιτητες 50-50???δεν μιλαω μονο για τηλο νισυρο ενταξει…γενικα μιλαω παντα…οπου πανε παντα τα σφυριγματα τους θα ειναι (τα περισσοτερα) υπερ των γηπεδουχων…αλλα παψτε να ψαχνετε δικαιολογιες ολοι περι διαιτητων οταν χανετε…μπορει να εχετε δικιο αλλα ενταξει…δεν αλλαζει τιποτα..

4
4
10 years ago

Γεια πες μας Κ. Χασταλη τι σου καναν εσενα ; γιατι εγω ειδα εσενα να μπαινεις στα αποδυτηρια της Τηλου και να λες “καλη συνεχεια παιδια και ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑ πανω στην ενταση” αλλα ετσι δυπροσωποι ειστε ολοι σας!!!
Οσο για το 5 της ομαδας σου δεν ειδα να του μιλησει κανενας σας και ας εδειχνε τα @@@@@@ του στον κοσμο
παρολα αυτα φυγατε σαν κυριοι γιαυτο αφηστε ολοι τα παραμυθακια περι μαο μαο ειδικα εσεις που δεν εχει περασει ομαδα η διαιτητης χωρις τραμπουκισμο αλλα εκει ουτε μιλαει ουτε γραφει τιποτα καποιος γιατι το κυκλωματσκι σας καλα κρατει

Μανος
Μανος
10 years ago

Την διπροσωπια σας μας την δι3ατε κ με το παραπανω…..αυτα του τυπου ψευτομαγκες κ με το ετσι θελω κερδιζω δεν χορανε ποθενα……εχεις ομαδα φιλε μου κερδισε !! Πολλοι απ’σας δι3ατε ποσο ανανδροι ειστε κ ποσο ανα3ιοι σαν αντθρωποι…τπτ αλλο !!!