Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Στην τελική ευθεία για το ITF Senior S200 Rhodes Open

Στην τελική ευθεία για το ITF Senior S200 Rhodes Open

0
Dodekanisos

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι διεργασίες για το τουρνουά ITF Senior S200 Rhodes Open by The Ixia Grand, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. από 12 έως 17 Απριλίου. Οι διοργανωτές (Ρ.Ο.Α., Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δ.Ο.Π.Α.Ρ., Ε.Φ.Ο.Α.) προετοιμάζονται για να φιλοξενήσουν αθλητές και αθλήτριες (ηλικίας 30 έως 75 ετών) απ’ όλο τον κόσμο, με την προθεσμία συμμετοχών να λήγει στις 5 Απριλίου.

Σημαντική συμβολή στη διεξαγωγή του τουρνουά παίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία για μία ακόμη χρονιά στηρίζει με κάθε τρόπο τη διεθνή διοργάνωση στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Νίκος Νικολής βρίσκονται στο πλευρό του Ρ.Ο.Α., αποδεικνύοντας ότι η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει αποδείξει πολλάκις ότι βρίσκεται στο πλευρό μας σε όλες τις μεγάλες πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη και προώθηση του αθλητικού τουρισμού στη Ρόδο. Είμαστε υπερήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι, που η άριστη συνεργασία στα τέσσερα προηγούμενα τουρνουά, συνεχίζεται με απώτερο σκοπό να γίνουμε καλύτεροι και να παρέχουμε φιλοξενία υψηλού επιπέδου στους αθλητές που θα συμμετέχουν στο I.T.F. Senior S200 Rhodes Open By The Ixia Grand.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments