Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Στην κορυφή τα “Μοντέλα”

Στην κορυφή τα “Μοντέλα”

0
Dodekanisos

Με τον τελικό ανάμεσα στους Underdogs και τα Modela, ολοκληρώθηκε το 2ο χειμερινό Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκαν τα Μodela αν και η ροή του παιχνιδιού δεν έδειχνε κάτι τέτοιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα προβάδισμα των Underdogs  8 έως 10 πόντων, οι οποίοι με όπλο τους την καλή άμυνα και με  αιχμή του δόρατος τους Κουντούρη και Στεφανίδη έφτασαν την διαφορά ακόμα και στους 12 πόντους.

Το προβάδισμα των Underdogs συνεχίστηκε μέχρι την τέταρτη περίοδο. Κάπου εκεί, ήρθε  η σοφή κίνηση του προπονητή των “Μοντέλων” , Aνδρέα Μαγριπλή  να περάσει στον αγώνα τον Σαντιμπαντάκη ο οποίος με 17 πόντους και με συμπαραστάτη τον Τσιγάρο, γύρισε τη ροή του ματς. Με αυτό τον τρόπο  τα Modela κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 50-41 και την 2η συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Νίκος Ηλιού (αριστερά) βρανεύει τον πρώτο σκόρερ Γιώργο Σταυριανάκη
Ο Α’ διαιτητής Αντωνίου μαζί με τον mvp Σαντιμπαντάκη

Στο μικρό τελικό το Νιοχώρι κέρδισε 72-56 τους Panthers κατακτώντας την Τρίτη θέση. Μετά τη λήξη του τελικού ,τιμήθηκε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ρόδου,  για την πολύτιμη βοήθεια τους στο τουρνουά και κατόπιν αυτού ακολούθησε η βράβευση του  Σαντιμπαντάκη Δημήτρη  ως MVP του τελικού και Σταυριανάκη Γιώργου  (Κολλέγιο Ρόδου by Pane Di Capo) ως πρώτου σκόρερ του τουρνουά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments